Sport

Gigi Becali acuză arbitrajul după U Cluj – FCSB 0-0: ”E penalty. Îi dă peste picior de două ori”. Ce spune despre lupta la titlu

U Cluj - FCSB s-a terminat 0-0, la capătul unei partide în care ardelenii au ratat un penaly. Gigi Becali crede că și echipa sa trebuia să beneficieze de o lovitură de pedeapsă.
20.02.2024 | 00:08
Gigi Becali acuza arbitrajul dupa U Cluj  FCSB 00 E penalty Ii da peste picior de doua ori Ce spune despre lupta la titlu
Gigi Becali acuză arbitrajul după U Cluj - FCSB 0-0. foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

Echipa lui Gigi Becali a plecat cu un singur punct din deplasarea de la U Cluj, din etapa cu numărul 26 din SuperLiga României.

Gigi Becali, după U Cluj – FCSB 0-0: ”E penalty. Îi dă peste picior de două ori”

În minutul 15 al partidei, U Cluj a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, după ce Dan Nistor a fost faultat în careu de Lixandru. Un minut mai târziu, ”decarul” ardelenilor nu a reușit să îl învingă pe Târnovanu, portarul FCSB-ului reușind să apere în două rânduri încercările lui Nistor.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei, Gigi Becali s-a arătat nemulțumit de prestația arbitrului Ovidiu Hațegan și a reclamat un fault asupra lui Tavi Popescu. De aceeași părere a fost și căpitanul Darius Olaru, care a declarat că putea fi acordată lovitură de pedeapsă la acea fază.

”Acolo e penalty! La Tavi Popescu trebuia acordat penalty. Îi dă peste picior de 2 ori. E ’11 metri’ clar”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: ”Campionatul e deja acaparat”

Gigi Becali a vorbit despre lupta la titlu și consideră că FCSB o să îl câștige fără emoții: ”Rapid joacă foarte bine. (n.red. râde) Stau eu să comentez ce joacă Rapidul? O să îi batem pe Giulești. Noi suntem foarte valoroși față de ei, nu e treaba mea să comentez ce joacă Rapidul.

Pot să facă ei ce vor, campionatul e deja acaparat. La anul pe vremea asta o să auziți FCSB în sferturi de Liga Campionilor. Eu de ce nu să nu spun? Spun ce vreau.”

ADVERTISEMENT

Pe cine vrea Gigi Becali în play-off

Gigi Becali a oferit declarații despre lupta pentru locurile de play-off și a mărturisit ce adversari își dorește FCSB pentru ca lupta la titlu să fie una dreaptă.

”La meciul Rapid – Hermannstadt a fost omenie, nu îi mai vreau pe Hermannstadt ca au făcut omenie. Eu totuși nu cred asta ceva, nu mi-au zis din staff. Dacă ajung în play-off, poate a fost omenie.

ADVERTISEMENT

Eu cred că niciodată nu o să poată bate Rapidul pe Craiova. Eu aș vrea Mititelu în play-off că el nu face omenie cu nimeni, nici Oțelul, nici Sepsi, nici U Cluj nu au omenie în ei”, a spus Gigi Becali.

 

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru ”1 solist și sub 4,5 goluri” la meciul FCSB - FC Botoșani