News

Gigi Becali afirmă că are soluția pentru pandemie: Dau gratis la toată țara

22.01.2021 | 08:10
Gigi Becali afirma ca are solutia pentru pandemie Dau gratis la toata tara
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este tot mai convins că poate fi salvatorul României în lupta cu pandemia de Covid-19. Omul de afaceri anunță că poate produce un medicament care să fie distribuit la milioane de persoane.

Cu modica sumă de 10 lei, cât costă tratamentul său ”minune”, patronul FCSB dă asigurări că în 5-6 luni criza sanitară din țară s-ar putea încheia.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Becali recunoaște că nu se va vaccina niciodată cu serul anti-Covid apărut la nivel mondial. Motivul: nu are încredere în această modalitate de prevenire a SARS-CoV-2.

Gigi Becali afirmă că are soluția pentru pandemie: Dau gratis la toată țara

Gigi Becali afirmă că știe care este în acest moment cel mai bun tratament contra noului coronavirus. Omul de afaceri promite că, dacă va fi lăsat să producă un medicament împotriva Covid-19, într-o jumătate de an pandemia va deveni doar un vis urât.

ADVERTISEMENT

Medicamentul despre care vorbește omul de afaceri este Arbidol. Becali spune că ar putea pune la cale un mecanism simplu prin care și România poate dispune de acest tratament, în farmacii, pentru doar 10 lei.

”Vreau să produc eu să dau gratis la toată țara. Scăpăm în câteva luni de zile de pandemie fără vaccin. E foarte ușor. eu iau substanța activă din India, din China și o capsulez în România. Dacă dau la preț modic. Un tratament – 10 lei. Eu plătesc tot. Cât mă costă nu contează, eu rezolv problema COVID-ului.

ADVERTISEMENT

Am văzut despre ce e vorba, nu vorbesc tâmpenii. Eu pot rezolva problema Covidului în românia dacă dă o lege în România. Toți oamenii cărora le-am dat medicamentele astea s-au făcut sănătoși. Le-am dat iau medicamente”, spune Becali la România TV.

Tratamentul lui Becali, aprobat în Franța și SUA?

În sprijinul afirmațiilor sale legate de acest tratament, Becali spune că Arbidol-ul ar fi fost aprobat de state importante din lume, precum Franța sau SUA, care au realizat studii ample legate de produs.

ADVERTISEMENT

”Eu repet. Eu vreau să fac un medicament aprobat de Franța, America. Eu vreau orice om, orice român să se poată duce la farmacie să cumpere un medicament Arbidol. Nu au oamenii ce cumpăra. Eu vreau să produc pentru 3 milioane, 5 milioane de oameni tratament. 

Americanii au făcut multe studii, francezii, nemții. eu fac, eu produs, n-am nevoie de niciun ban de la stat. Dacă nu se aprobă această lege nu vor avea oamenii tratament de COVID în farmacii. Să intervină președintele țării, să se facă un studiu și să vadă dacă e adevărat ce fac eu. Dacă nu vor să dea bani, dau eu banii toți. Nu mai e nevoie de niciun vaccin. 

De ce să le importăm când putem să producem noi. Clinica mea are laborator, poate să prelucreze aceste medicamente. Avem deja rețeta. Costă foarte puțin. De ce să importăm când putem face noi? Nu înțeleg.

Dacă eu am COVID și nu găsesc la farmacie, ce fac? Mor? Virusul ăsta e un fleac. Dar dacă stai mai mult de 7 zile devii tu un fleac pentru virus. În toate țările există antiviral în farmacii. La noi nu există mai mult de Paracetamol”, a mai declarat omul de afaceri pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT