Sport

Gigi Becali, ajutat să facă transferul lui Louis Munteanu la FCSB fix de omul pe care „l-a curățat”! „Curând!”

Gigi Becali vrea să îl transfere pe Louis Munteanu la FCSB. Unul dintre jucătorii liderului a lăsat să se înțeleagă decizia luată de atacantul celor de la Farul Constanța.
11.04.2024 | 20:47
Gigi Becali ajutat sa faca transferul lui Louis Munteanu la FCSB fix de omul pe care la curatat Curand
Gigi Becali vrea să-l transfere pe Louis Munteanu la FCSB. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Unul dintre jucătorii lui Gigi Becali îl ajută pe patron în cadrul transferului lui Louis Munteanu la FCSB. Se pare că mijlocașul liderului din SuperLiga a dezvăluit decizia atacantului de la Farul Constanța.

Gigi Becali, ajutat să facă transferul lui Louis Munteanu la FCSB fix de omul pe care „l-a curățat”! „Curând!”

Radaslavescu este jucătorul care îl ajută pe Gigi Becali să facă transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Chiar dacă mijlocașul a fost criticat recent de latifundiarul din Pipera, acesta tot i-a dat o mână de ajutor patronului. Ba chiar „Rada” a trăit și o umilință în meciul câștigat cu Farul, 1-0, când a fost înlocuit în minutul 28.

ADVERTISEMENT

Cum? Radaslavescu a postat o poză de la ultimul meci al lui FCSB pe Instagram, iar acolo i-a scris și Louis Munteanu într-un comentariu. Jucătorul celor de la FCSB i-a răspuns atacatului de la Farul cu textul “soon” (n.r. curând).

Acest lucru poate să însemne că Munteanu s-a decis în privința viitorului său și a ales liderul din SuperLiga. Cei doi jucători au fost colegi la academia, dar și la echipa lui Gică Hagi. Totodată, Radaslavescu și Munteanu sunt buni prieteni, iar acest lucru poate să facă posibilă mutarea vârfului de la Farul la FCSB.

ADVERTISEMENT
Louis Munteanu, comentariu la postarea lui Radaslavescu
Louis Munteanu, comentariu la postarea lui Radaslavescu. Sursa Foto: Colaj FANATIK

Louis Munteanu, cel mai râvnit jucător din SuperLiga

După ce a câștigat campionatul cu Farul și în urma acestui sezon bun, Louis Munteanu a devenit cel mai râvnit jucător din SuperLiga. Gigi Becali și-a exprimat dorința de a-l aduce pe Louis Munteanu la FCSB. Patronul “roș-albaștrilor” i-a cerut lui Gică Hagi permisiunea de a negocia cu Fiorentina pentru semnătura atacantului României U21.

“Am vorbit cu Gică (n.r. Hagi) pentru Louis Munteanu și am cerut acordul să negociez cu Fiorentina. Gică mi-a zis că el nu are bani să dea pe Munteanu.

ADVERTISEMENT

Eu mi-am făcut datoria să cer acordul nașului meu. Ei au prioritate să-l ia pe Louis Munteanu. Înțeleg că Rivaldo dă bani, s-a schimbat situația. Nu mai vreau să comentez de alți”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Pe lângă FCSB, Farul și Rapid sunt celelalte formații care îl doresc pe Louis Munteanu. Ciprian Marica a dezvăluit că a discutat cu Hagi și Rivaldo și s-au pus de acord să încerce să îl păstreze definitiv pe atacantul Fiorentinei.

ADVERTISEMENT

În schimb, formația lui Dan Șucu susține că și l-ar dori pe Munteanu, în mod special, dacă Rrahmani va fi transferat la o altă echipă din Europa, multe cluburi fiind deja cu ochii pe kosovar.

Louis Munteanu are 21 de ani și este cotat la 1.5 milioane de euro, potrivit celor de la Transfermarkt. Farul Constanța a primit 1.7 milioane de euro în 2020 de la Fiorentina pentru tânărul jucător al academiei lui Hagi. Așadar, cel mai probabil italienii vor cere cel puțin 2 milioane de euro pentru atacantul român.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „NG” la meciul CFR Cluj - FCSB