Sport

Gigi Becali, anunț sumbru după ce FCSB a ratat titlul pentru al 6-lea an la rând: „Nu știu când o să îl mai luăm”

Gigi Becali a felicitat CFR-ul după câștigarea titlului de campioană pentru a patra oară consecutiv, făcând o comparație cu echipa sa, despre care a spus că e plină de copii. Totodată, acesta a făcut și un anunț sumbru după al 6-lea an la rând fără titlu în vitrina FCSB-ului.
18.05.2021 | 23:54
Gigi Becali anunt sumbru dupa ce FCSB a ratat titlul pentru al 6lea an la rand Nu stiu cand o sa il mai luam
Gigi Becali, anunț sumbru după ce FCSB a ratat titlul pentru al 6-lea an la rând: „Nu știu când o să îl mai luăm”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali consideră că CFR Cluj a meritat titlul de campioană, pentru că elevii lui Edi Iordănescu au fost mai pragmatici și mai maturi în meciurile din play-off.

Totodată, patronul FCSB l-a criticat din nou pe Andrei Vlad pentru golul luat cu CFR Cluj în prelungirile partidei, însă a anunțat că va apăra în continuare tânărul goalkeeper.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, anunț sumbru după ce FCSB a ratat din nou titlul

Gigi Becali i-a felicitat pe rivalii de la CFR Cluj după victoria cu FC Botoșani, scor 1-0, făcând o comparația cu echipa sa, despre care a spus că nu avea cum să câștige titlul, jucătorii săi fiind prea emotivi.

„Hai să facem o comparație între meciul nostru cu Clinceniul și meciul lor. Ei au marcat un gol și au dat război. Îi felicit pentru că la fotbal e vorba de război, dau gol, nu te lasă să te apropii de poarta lor.

ADVERTISEMENT

Când am avut emoții și presiune, atunci am început să pierdem. Nu avem cum să luăm titlul dacă primim două goluri cu Clinceni”

„Nu știu când o să mai luăm titlul, la un moment dat… eu am dorința să iau titlul, dar acum că sunt în cont 10 milioane, pot să iau și eu doi-trei fotbaliști de 27 de ani de mare anvergură. Nu știu pe cine, dar o să luăm”, a făcut Gigi Becali un anunț sumbru la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Și norocul face parte din fotbal!”

Gigi Becali a continuat și consideră că și norocul face parte din fotbal, făcând referire la golul CFR-ului din meciul direct cu FCSB, scor 1-1, dar și la victoria de titlu cu FC Botoșani, un autogol aducând titlul în „Gruia”:

„Și norocul face parte din fotbal, dacă dau ei gol în minutul 93, dintr-o deviere în nisip sau dacă portarul doarme…și azi la fel, așa gol nu am văzut în viața mea. Nu e nicio suspiciune, s-a jucat fotbal frumos, a fost și atitudine din partea Botoșaniului.

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg de ce nu a dat cu capul sau de ce nu a preluat cu pieptul, nu înțeleg de ce a făcut așa ceva, nu am văzut așa ceva în viața mea.

Să zicem că ieșea un egal în seara astă și că noi băteam pe Craiova. Dar în ultima etapă la Cluj, aveam noi vreo șansă cu ei?

Am bătut-o când jucătorii nu aveau presiune și o să o batem și la anul, dar când avem presiune, jucătorii noștri tremură că sunt copii”, a continuat Gigi Becali.

„Nu ai cum să iei campionatul cu copii doar. Vreau și campionatul că îmi vin și mai mulți bani. Ei îl au pe Arlauskis care apără bine, noi îl avem pe Vlad care doarme. Vlad va apăra, normal că el va apăra.

Să luăm și meciul cu Clinceni, a dat ăla gol din trei metri, trebuia să iasă pe centrare, dacă nu îi cere antrenorul de portari, îi cer eu.

Toată viața numai eu o să fiu responsabil, nu dau vina pe nimeni, nici pe Vlad nu dau. Niciodată în viața mea… hățurile la trăsură le țin doar eu”, a mai spus Gigi Becali despre Andrei Vlad, dar și despre regulile pe care le stabilește la echipa sa.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: