Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, primele reacții după eliminarea din Cupă a FCSB. „I-am spus lui Mititelu echipa cu 2 zile înainte. Mi-era milă de el!”

Gigi Becali a reacționat la FANATIK SUPERLIGA după eliminarea FCSB-ului din Cupă. Patronul „roș-albaștrilor” i-a comunicat echipa de start lui Adrian Mititelu înainte de meci.
08.12.2023 | 11:05
Gigi Becali primele reactii dupa eliminarea din Cupa a FCSB Iam spus lui Mititelu echipa cu 2 zile inainte Miera mila de el
Gigi Becali a oferit primele reacții după eliminarea FCSB-ului din Cupa României. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a fost eliminată prematur din Cupa României. Liderul din SuperLiga a pierdut în ultima etapă a fazei grupelor, scor 0-2 cu FC U Craiova, și a ratat biletele către sferturi. Gigi Becali a oferit primele reacții după înfrângerea echipei sale în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, primele reacții după eliminarea din Cupă a FCSB. „Nu poți să joci și în Champions League, și în Europa League”

Începând din acest sezon, câștigătoarea Cupei României merge în primul tur preliminar al Europa League. FCSB a ratat ocazia de a prinde un bilet spre a doua competiție europeană, însă Gigi Becali a dezvăluit că Europa League nu reprezintă un obiectiv pentru formația „roș-albastră”.

ADVERTISEMENT

„Ce dezamăgire? N-ai văzut spre final? Am zis cupa și campionatul, dar până la urmă am zis: ‘Bă, oricum campionatul îl luăm așa că…’. Europa League nu ne interesează, ne interesează Champions League. 

Era un drum scurt către cupele europene, dar nu poți să joci și în Champions League, și în Europa League. Dacă joci în Champions League, mai poți să joci în Europa League? Facem două echipe și atunci jucăm în amândouă. Atunci tragem și la cupă”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, dezvăluire șoc la FANATIK SUPERLIGA: „I-am spus lui Mititelu echipa cu 2 zile înainte. Mi-era milă de el!”

Gigi Becali a dezvăluit în direct la FANATIK SUPERLIGA că Adrian Mititelu i-a cerut echipa de start a FCSB-ului cu două zile înainte de meci. Finanțatorul din Bănie l-a rugat pe Becali să-i dea informații despre echipă prin intermediul avocatului Dan Idita.

„I-am spus echipa lui Mititelu. I-am spus echipa dinainte. ‘Uite, bă, asta este echipa’. M-a rugat prin Dan Idita. ‘Domne, roagă-l pe Gigi, poate îmi spune și mie echipa, poate pot și eu să-l bat’.

ADVERTISEMENT

Pe cuvântul meu de onoare. Am zis că o să fac o echipă ca să poată și el să mă bată o dată. Mi-era milă de el! 20 de ani în fotbal, bagi milioane de euro. Cel mai milă îmi e de Mititelu. Niciodată nu m-a bătut.

I-am zis lui Dan Idita că o să fac o echipă ca să mă bată și Mititelu o dată în 20 de ani. Dan Idita era supărat. Eu mă bucur că el, săracul, a câștigat, am satisfacție”, a dezvăluit Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Și-a distrus toată averea și nu m-a bătut o dată”

Gigi Becali a fost de acord să-i dea echipa de start lui Adrian Mititelu. Mai mult decât atât, patronul „roș-albaștrilor” a dezvăluit că a așezat la FCSB un prim „11” în așa fel încât FC U Craiova să aibă mai multe șanse la victorie.

„Tu îți dai seama? Să bagi zeci de milioane, distrugi toată averea ta, și să nu-l bați o dată pe Gigi Becali. Am zis că e în post și are și el parte de o bucurie. I-am zis cu două zile înainte echipa FCSB-ului. Întreabă-l pe Dan Idita, întreabă-l pe el, sună-l pe el (n.r. Adrian Mititelu). 

‘Spune-i lui Gigi că îl rog eu frumos să-mi spună și mie echipa cu care începe că vreau și eu să-l bat o dată că sunt 20 de ani’. I-am zis lui Dan Idita că fac o echipă ca să mă bată și el”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, emisiunea poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Gigi Becali, dezvăluire după FC U Craiova - FCSB 2-0: „I-am spus lui Mititelu echipa cu 2 zile înainte”

ADVERTISEMENT