Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali anunță noul transfer al FCSB: „Semnăm pe 5 ianuarie!”

FCSB este aproape de încă un transfer în această pauză de iarnă. După Luis Phelipe şi Baba Alhassan, Gigi Becali este la un pas să obțină semnătura lui Nana Antwi.
21.12.2023 | 18:40
Gigi Becali anunta noul transfer al FCSB Semnam pe 5 ianuarie
Gigi Becali a anuntat un nou transfer in aceasta iarna
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a confirmat informațiile FANATIK cu privire la tranferul fundașului dreapta, Nana Antwi. FCSB dorește să își întărească compartimentul defensiv pentru a intra fără emoții în 2024. Sarcina nu va fi însă una ușoară. Actualul său club, Urartu, ține la preț.

Gigi Becali a confirmat venirea lui Antwi

“În acest moment mai vreți un jucător din SuperLiga? S-a vorbit de Rareș Pop de la UTA, are clauză cam mare, 2 milioane, ne spunea domnul Meszar. Asta e clauza. Ne spunea și că ar vrea să-l ia pe Miculescu la UTA împrumut”, a spus Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

“Nu am pe cine. De ce să vorbim de așa ceva, să vorbim de Rareș Pop de la UTA pe 2 milioane de euro. Nu sunt de acord să-l dau pe Miculescu împrumut la UTA. Nana Antwi, am făcut ofertă, să vedem acum pe 5 ianuarie o să semnăm, dacă nu acceptă clubul, jucătorul vine când rămâne liber, în vară”, a declarat Gigi Becali.

Un nume care a captat atenția în ultima vreme este Nana Kwame Antwi, un talentat fundaș dreapta în vârstă de 23 de ani, originar din Ghana. Actualmente legitimat la FC Urartu, clubul care a fost adversarul campioanei Farul în turul al doilea preliminar al UEFA Conference League.

ADVERTISEMENT

Antwi joacă pe poziția de fundaș dreapta

Antwi a reușit să lase o impresie bună în România. Un moment memorabil în cariera lui Antwi a avut loc în meciul retur din Armenia împotriva echipei FC Urartu, în care Farul Constanța a obținut o victorie importantă cu scorul de 3-2.

În acest meci, fundașul ghanez a demonstrat nu doar calitățile sale defensive solide, ci și abilități ofensive remarcabile, marcând un gol în poarta echipei pregătite de Hagi. Nana Antwi se evidențiază prin agilitatea sa pe teren, având o înălțime de 180 de centimetri și o greutate de 68 de kilograme. 

ADVERTISEMENT

Aceste caracteristici fizice, combinate cu viziunea sa de joc și abilitățile tehnice, îl transformă într-un fundaș dreapta versatil și valoros. În sezonul 2023/2024, Nana Kwame Antwi a fost un element cheie al echipei FC Urartu.

Cu un total de 18 apariții în competiție, dintre care 15 în calitate de titular, Antwi și-a asigurat un timp de joc considerabil, acumulând un impresionant număr de 1455 de minute pe parcursul sezonului. Prin contribuțiile sale consistente în apărare și abilitățile sale ofensive, acest fundaș dreapta ghanez a devenit un pilon esențial la Urartu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali este aproape de un nou transfer

ADVERTISEMENT