Sport

Gigi Becali anunță un nou transfer la FCSB după eșecul cu UTA: „Un atacant pe dreapta!”

Gigi Becali a anunțat un nou transfer la FCSB, după înfrângerea suferită de echipa sa la Arad, cu UTA, scor 1-2, fiind supărat pentru că l-a lăsat pe Cordea să plece.
29.08.2023 | 01:00
Gigi Becali anunta un nou transfer la FCSB dupa esecul cu UTA Un atacant pe dreapta
Gigi Becali anunță un nou transfer la FCSB după eșecul cu UTA. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a spus că FCSB are nevoie de un atacant pe partea dreapta, recunoscând că îi pare rău că l-a lăsat pe Andrei Cordea să plece, despre care a spus că este peste Octavian Popescu și David Miculescu.

Gigi Becali anunță un nou transfer la FCSB după eșecul cu UTA

Gigi Becali a anunțat un nou transfer la FCSB după eșecul suferit cu UTA, scor 1-2, certându-l pe Florinel Coman, despre care a spus că trebuie amendat pentru eliminare, însă a dat în cele din urmă vina pe arbitrul Istvan Kovacs: „Să vă spun ceva? Noi tot suntem pe primul loc și avem și un joc în minus, tot mai aduceți-ne echipe!

ADVERTISEMENT

Dacă eu știu regulamentul și știu că dacă mingea nu atinge mâna prima dată, nu e henț. Lovește și mâna, noi nu vedem, dar vedem că i se îndepărtează mâna de piept, dar întâi lovește pieptul.

Nu e îngrijorare, probabil au schimbat sistemul. O să revină la sistemul pe care îl jucau înainte. Eu zic că jucau 4-2-3-1, iar eu nu înțelegeam ce se întâmplă, i-am spus că la mijlocul terenului nu e bine. I-am spus și lui MM cum de ajungeau ei să facă multe cornere”.

ADVERTISEMENT

„Îi rog pe Pintilii și Charalambous să revină la sistemul nostru!”

„Ei au zis să facă o invenție, ei: Charalambous și cu Pinti. Asta e, au făcut o invenție, au încercat, nu e un capăt de țară. Eu îi rog să revină la sistemul nostru. Dar nu e o înfrângere, cum noi am câștigat și campionatul acum doi ani, când a fost ofsaid la Voluntari.

Coman trebuie amendat, dar tot Kovacs a greșit. Dacă vezi că-i dă cu cotul, fluieră, mă, și dă-i galben lui ăla. Nu e problemă că s-a accidentat Chiricheș, avem cu cine să jucăm.

ADVERTISEMENT

Avem cu cine să jucăm, că o echipă de fotbal nu stă în Coman și în Chiricheș. Mi-a părut rău acum că l-am vândut pe Cordea. Dar l-am vândut și din cauza lor, că îmi spuneau că n-ai cum să joci fotbal cu Cordea”, a continuat Gigi Becali.

„Eu nu pot să-l compar pe Cordea cu David Miculescu și cu Tavi Popescu, mie îmi plăcea Cordea. Coman nu făcea faza defensivă și am zis să fie vârf, că poate dă un gol.

ADVERTISEMENT

Eu o să-i spun, dar nu mai am timp și nu mai vreau să le fac morală. I-am spus lui MM să vorbească cu Compagno să nu mai cadă mereu pe jos. Dacă se întâmplă asta… Asta e!”, a mai spus Gigi Becali.


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: