ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Becali, arătat cu degetul după ce FCSB a remizat cu Clinceni: ”Îi distruge!”

Autor: Traian Terzian | 11.05.2021 | 09:02
Gigi Becali, arătat cu degetul după ce FCSB a remizat cu Clinceni: ”Îi distruge!”
Fostul președinte de la LPF, Dumitru Dragomir, a analizat remiza înregistrată de FCSB în partida cu Academica Clinceni și este de părere că o parte din vină îi aparține și finanțatorului Gigi Becali. Sursă foto: Sport Pictures

Fostul președinte de la LPF, Dumitru Dragomir, a analizat remiza înregistrată de FCSB în partida cu Academica Clinceni și este de părere că o parte din vină îi aparține și finanțatorului Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au scor doar un 2-2 în fața ilfovenilor și au ratat o șansă importantă de a trece pe primul loc în clasamentul din play-off.

Întâlnirea a avut un final tensionat. Florin Tănase a trimis cu capul, iar portarul oaspeților a scos mingea din preajma liniei porţii. Elevii lui Toni Petrea au cerut validarea golului, însă arbitrul Horia Mladinovici a considerat că mingea nu a trecut linia porţii.

Gigi Becali, considerat vinovat pentru egalul FCSB-ului cu Clinceni

După ce i-a criticat pe jucătorii de la FCSB pentru faptul că nu au învins Academica Clinceni, Dumitru Dragomit l-a arătat cu degetul și pe patronul Gigi Becali, considerând că acesta pune prea multă presiune pe fotbaliști.

ADVERTISEMENT

”Foarte puțini jucători au mentalitate de competiție mare. E greu să găsești jucători cu psihic foarte tare. Mi-a plăcut de Moruțan, care a alergat mult. Așa trebuiau să alerge toți jucătorii, dar emoțiile le-au tăiat aripile.

A fost o precipitare mare la fiecare fază. Repede, repede să dea gol… Sunt jucători tineri, n-au experiența necesară! A fost și presiune mare pe ei, era gândul de a reveni pe locul 1”, a declarat Dragomir pentru gsp.ro.

Dragomir crede că FCSB are nevoie de un mijlocaș central

”În plus, Gigi a pus și el presiune prea mare pe jucători! Îi distruge! Sunt tineri și nu rezistă la critici! Nu rezistă! Ascultați-mă! Eu, când am criticat un fotbalist, timp de o săptămână sau două nu a făcut performanță”, a mai spus fostul șef de la LPF.

ADVERTISEMENT

”Lui FCSB îi trebuie un mijlocaș central, care să paseze. Nu înțelege de ce îl ții pe Nedelcu pe bancă. E mai bun ca toți mijlocașii. Trebuie un mijlocaș care să stea între cei doi fundași centrali. Dacă nu el, atunci altul!

Trebuie un mijlocaș care să nu fie destrăbălat și care să plece în atac… Trebuie să stea acolo, între fundași, pe porțiunea lui de teren. Steaua mereu rămâne doar cu fundașii centrali împotriva atacanților și mijlocașilor adverși”, a încheiat Dragomir.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!