Sport

Mihai Rotaru, reacție vehementă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1: ”A fost penalty la Baiaram”

Mihai Rotaru a acuzat faptul că echipa sa a fost privată de o lovitură de la 11 metri la meciul Universitatea Craiova - Rapid 1-1.
04.03.2024 | 23:29
Mihai Rotaru reactie vehementa dupa Universitatea Craiova  Rapid 11 A fost penalty la Baiaram
Mihai Rotaru a acuzat faptul că echipa sa a fost privată de o lovitură de la 11 metri la meciul Universitatea Craiova - Rapid 1-1
ADVERTISEMENT

Duelul din Bănie s-a încheiat la egalitate, rezultat care nu mulțumește niciuna dintre combatante. Giuleștenii se află acum la 12 puncte de liderul FCSB, în timp ce oltenii și-au cam luat adio de la titlu.

Mihai Rotaru acuză arbitrajul după Universitatea Craiova – Rapid 1-1

La finalul întâlnirii Universitatea Craiova – Rapid 1-1, din etapa a 29-a, penultima a sezonului regulat din SuperLiga, patronul Mihai Rotaru a vorbit despre un penalty pe care oltenii ar fi trebuit să-l primească.

ADVERTISEMENT

”Vă rog să căutați și faza cu Baiaram în care i-au spart nasul. Faza asta este înainte de al doilea penalty cerut de Rapid. La ei e ușor de dat și la noi e greu de dat? Seamănă cu faza penalty-ului de la meciul Farul – FCSB. Am fi avut un penalty la 1-1.

La primul penalty cerut de ei ce ar fi trebuit să facă Screciu, să se dea la o parte? Noi credem că la a doua fază în care ei au cerut penalty a fost ofsaid la prima pasă. Revin la faza cu Baiaram și spun că a fost penalty. Baiaram are nasul fracturat. Dincolo de orice greșeală, a fost un meci frumos”, a declarat Rotaru, la emisiunea Fotbal Cluj de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Schema prin care Rotaru mai visa la titlu

Patronul oltenilor a mărturisit că dacă ar fi câștigat în fața Rapidului, iar giuleștenii s-ar fi impus cu FCSB în ultima etapă a sezonului regulat, ar fi început să se gândească din nou la titlu.

”A fost un joc captivant, de luptă, sensibil egal și trebuie să ne bucurăm de el. A fost un meci crâncen pentru care a meritat să mergi la stadion. Visul nostru nespus era să câștigăm astăzi și în ultima etapă Rapid să învingă FCSB. Se aprindea într-un colțișor visul de titlu, eram acolo.

ADVERTISEMENT

Dacă era așa, erau 6 puncte la intrarea în play-off. Nu arătăm ca o echipă campioană, dar nici FCSB nu mi s-a părut cu Petrolul și Botoșani ca o echipă campioană, dar ei câștigă. Noi la 1-0 am avut două oportunități, dar n-am înscris”, a mai spus Mihai Rotaru.

Au existat două faze controversate în care Rapid ar fi putut primi penalty la Craiova.. În minutul 20, Ermal Krasniqi a scăpat spre poarta oltenilor, a fost ajuns de Vladimir Screciu care l-a blocat. Chiar dacă fotbalistul kosovar nu a reclamat dictarea unei lovituri de pedeapsă, Ion Crciunescu a declarat că arbitrul Marian Barbu trebuia să arate punctul cu var: “Trebuia dat penalty, jucătorul Craiovei îl împinge”.

ADVERTISEMENT

În minutul 86, Borisav Burmaz a șutat din interiorul careului, dar Popescu a fost atent și a reținut fără probleme. După ce jucătorul giuleștean a tras la poartă, Maldonaldo a avut o intervenție întârziată și l-a trântit la pământ pe Burmaz. Rapid a reclamat o lovitură de pedeapsă. VAR a analizat faza, dar Marian Barbu nu a fost chemat la marginea terenului și partida a continuat.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,34 este cota pentru „șansă dublă: 12” la meciul FCU Craiova - Universitatea Craiova