Sport

Ciolacu, măsură de urgență! Premierul a trimis Corpul de Control la CSA Steaua. Gigi Becali: ”Să vedem pe unde scot cămașa”

Premierul Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua, după ce FCSB nu a fost lăsată să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo.
20.07.2023 | 12:56
Ciolacu masura de urgenta Premierul a trimis Corpul de Control la CSA Steaua Gigi Becali Sa vedem pe unde scot camasa
Ciolacu, măsură de urgență! Premierul a trimis Corpul de Control la CSA Steaua. Gigi Becali: ”Să vedem pe unde scot cămașa”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
20-07-2023
09:58

Gigi Becali, reacție după ce Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA

Gigi Becali a reacționat la aflarea veștii că premierul Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua. „Îmi doresc din tot sufletul ca aceasta informație să fie adevărată, deoarece așa nu se mai poate. Aici a fost vorba de ambiția acelui om împotriva mea. Știți foarte bine că omul ăla s-a jurat că noi nu vom călca în Ghencea.

Dar sunt curios și eu să văd pe unde o să scoată Talpan cămașa în fața Corpului de Control? Păi, tu îți pui ambiții pe mine și subminezi bugetul Statului? Voi credeți că eu am ajuns bătăia voastră de joc? V-am acceptat toate clauzele, dar stați așa că o să intrați pe mâna Corpului de Control. Foarte bine vă face Marcel Ciolacu.

Nu am cerut să întru gratis, ci plăteam. Mă oferisem să accept și milionul ăla. Câți bani ați produs cu stadionul ăsta de când l-ați preluat? O să vedeți câte se vor descoperi după acest Control, iar apoi o să văd și eu cine răspunde”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că vicecampioana României nu a ajuns la un acord cu Clubul Sportiv al Armatei cu privire la biletul la ordin pentru a putea evolua pe noua arenă din Ghencea.

Corpul de Control, trimis de premierul Marcel Ciolacu la CSA Steaua

Un fervent susținător al ideii ca FCSB să joace în Ghencea, prim-ministrul Marcel Ciolacu s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa lui Gigi Becali nu a primit acest drept și a luat o primă măsură.

ADVERTISEMENT

Conform gsp.ro, premierul își dorește un raport detaliat al negocierilor dintre cele două părți și în acest sens a trimis Corpul de Control la CSA Steaua pentru a investiga motivele pentru care FCSB a fost refuzată.

Gigi Becali a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că a acceptat toate clauzele celor de la CSA Steaua pentru închirierea arenei Ghencea. De cealaltă parte, Florin Talpan a susținut că patronul FCSB nu a îndeplinit condițiile necesare, astfel, contractul nu a fost semnat.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a declarat că nu renunță la varianta ca FCSB să revină în Ghencea. Mai mult decât atât, el a anunțat că va face o reclamație împotriva CSA Steaua la Curtea de Conturi.

FCSB – Dinamo se va juca pe ”Arcul de Triumf”

Juristul celor de la CSA Steaua, Florin Talpan, a explicat motivul pentru care clubul din SuperLiga a primit ”interzis” în Ghencea și a cerut ca FCSB să piardă cu 0-3 derby-ul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Pentru ca FCSB să revină în Ghencea, Florin Talpan a pus pe listă o serie de condiții. Juristul celor de la CSA Steaua vrea ca Gigi Becali să dea un comunicat prin care să susțină că echipa sa nu este continuatoarea Stelei. Până atunci, oficialul ”militarilor” nu are de gând să se înlăture din drumul vicecampioanei către stadionul Steaua.

În aceste condiții, confruntarea dintre FCSB şi Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 21:30, pe stadionul “Arcul de Triumf”. Dinamo nu a fost de acord cu amânarea derby-ului, care se va juca la data stabilită iniţial, dar pe stadionul de 8.800 de locuri. Oaspeţii vor avea doar 300 de tichete la acest meci.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a anunțat că FCSB va depune cereri pentru a juca pe Ghencea și la următoarele partide de pe teren propriu. Oficialul ”roș-albaștrilor” a fost extrem de mânios în urma clauzelor pe care CSA Steaua le-a stipulat în contract.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,55 este cota pentru „1 solist și nu marchează ambele echipe” la meciul FCSB – Dinamo

ADVERTISEMENT