Sport

Gigi Becali, atacat de un general după declarațiile de la Fanatik SuperLiga: “Intru în dialog cu un needucat?”

Eugen Bădălan a răspuns atacurilor lui Gigi Becali, care a declarat că generalul și-a pus semnătura pe preluarea Stelei, în urmă cu două decenii.
22.07.2023 | 11:55
Gigi Becali atacat de un general dupa declaratiile de la Fanatik SuperLiga Intru in dialog cu un needucat
Gigi Becali, la o conferinţă de la Palat. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fost membru în Consiliul de Administrație al Stelei, Eugen Bădălan a fost acuzat de Gigi Becali că a contribuit cu semnătura sa în momentul în care latifundiarul a preluat clubul de la Armată.

Gigi Becali, atacat de un general după declarațiile de la Fanatik SuperLiga: “Să aducă semnătura şi mai discutăm după”

Eugen Bădălan i-a răspuns pe un ton amenințător lui Gigi Becali, spunând că îl va acționa în instanță pe patronul FCSB, dacă acuzațiile la adresa lui vor continua:

ADVERTISEMENT

„Să aducă semnătura şi mai discutăm după. N-am ce să comentez. Intru într-un dialog cu un needucat? Atât îl duce mintea şi atât spune. Dacă va continua aşa şi nu se potoleşte, atunci contactez un avocat pentru calomnie”, a precizat Eugen Bădălan, conform Orange Sport.

Becali, despre Bădălan: ” El semnează şi zice că mi-am însuşit eu acţiunile. Cum, bă, să fac eu asta?”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali l-a menţionat şi pe Eugen Bădălan printre generalii care şi-au pus semnăturile pe preluarea Stelei în urmă cu două decenii:

ADVERTISEMENT

“Bădălan trebuia să iasă şi să zică: «Eu am semnat procesele verbale la adunarea generală de la LPF». Ei au semnat. Piţurcă trebuie să iasă şi să zică. Vă aduc semnăturile lui Bădălan.

Vă aduc să vedeţi şi voi. Cum să-mi însuşesc eu acţiunile? Nu vedeţi ce oameni nebuni? El dă, el semnează şi zice că mi-am însuşit eu acţiunile. Cum, bă, să fac eu asta? Eram la Pipera în curte şi mi-am băgat acţiunile în buzunar?

ADVERTISEMENT

Bădălan a semnat şi mi-a dat mie Steaua. De Bădălan nu ai ce să zici, pe el, săracul, nu îl ajută bibilica, nu l-aţi văzut cum vorbeşte?”, a spus Becali.

Eugen Bădălan a fost urmărit de DNA

Eugen Bădălan a fost şi în vizorul DNA. În 2005, el a fost urmărit penal de Direcţia Naţională Anticorupţie în legătură cu un contract încheiat între Armată şi grupul Tofan.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce a fost pus în urmărire, ministrul Apărării a cerut preşedintelui înlocuirea lui Eugen Bădălan. A fost trecut în rezervă după ce a refuzat să se “pună la dispoziţie”, adică momentul în care un ofiţer de rang înalt se retrage din funcţie când începe urmărirea penală împotriva lui.

VEZI VIDEO: 

ADVERTISEMENT