Sport

Gigi Becali cedează rivalelor doi fotbalişti de la FCSB: “L-am sunat pe Gică Hagi dacă îl vrea!”

Gigi Becali cedează rivalelor doi fotbaliști de la FCSB, anunțând că l-a sunat pe Gică Hagi pentru a i-l propune pe Cristi Ganea.
14.12.2023 | 20:11
Gigi Becali cedeaza rivalelor doi fotbalisti de la FCSB Lam sunat pe Gica Hagi daca il vrea
Gigi Becali cedează rivalelor doi fotbalişti de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În afară de Cristi Ganea pe care l-a propus la Farul, Gigi Becali a mai spus că Dorin Rotariu este dorit de Sepsi și de Hermannstadt, anunțând că îi va plăti o sumă de bani fotbalistului pentru a pleca de la FCSB.

Gigi Becali cedează rivalelor doi fotbalişti de la FCSB

Gigi Becali a anunțat că urmează să cedeze doi fotbaliști de la FCSB rivalelor, Cristi Ganea și Dorin Rotariu fiind jucătorii nominalizați. Patronul vicecampioanei României a spus în schimb că îi mai păstrează pe Damjan Djokovic și Andrea Compagno.

ADVERTISEMENT

Singurul mod prin care atacantul italian va pleca de la echipă este dacă un alt club va plăti suma de 500.000 de euro pentru el: Rotariu e dorit și de Hermannstadt și de Sepsi, că am vorbit eu.

Cine vrea să-l ia, să-l ia. El e liber. Îi dau și bani ca să rupă contractul, îi dau și bani ca să plece. Să scap de el. Ganea am înțeles că azi a primit o ofertă, eu o să-l întreb pe Gică Hagi dacă îl vrea pe Ganea.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a răspuns încă, nu știu ce va fi. De Djokovic mă mai folosesc. Dacă nu dă nimeni 500.000 de euro pentru Compagno, va rămâne. Mie mi-a plăcut de el în meciul cu CFR”.

„Căutăm un vârf autentic!”

„Căutăm un vârf autentic, nu mi-a plăcut niciunul. E puștiul ăla la Tiraspol, dar e un puști, are doar 21 de ani. Vreau un atacant de 26-27 de ani.

ADVERTISEMENT

Paraschiv îmi place, e bun, dar nu e puternic, nu e ce căutăm. El nu-l vor. Nu fac mereu doar ce vreau eu. Când cumpăr jucători, țin cont de părerea altora”, a continuat Gigi Becali, la TV DigiSport.

Gigi Becali a dezvăluit interesul pentru David Ankeye, atacantul lui Sheriff Tiraspol, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI: „Nu mai fac de capul meu, că mi-am luat țepe. A fost ambiția mea cu Rotariu, că mi-a plăcut de el când era în țară.

ADVERTISEMENT

Asta e, am greșit, ce să fac? E ambiție prostească, am și eu nebuniile mele. Dacă dau milioane de euro la fotbal, nu sunt nebun?”, a mai spus patronul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT
Tags:
1,70 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la partida FCSB - Hermannstadt