Fotbal intern

Gigi Becali confirmă declarațiile lui Giovani Becali din Fanatik: ”Există varianta America pentru Tănase”

02.03.2021 | 14:11
Gigi Becali confirma declaratiile lui Giovani Becali din Fanatik Exista varianta America pentru Tanase
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a confirmat declarațiile oferite de Giovani Becali în exclusivitate de FANATIK cu privire la o ofertă de transfer din America pentru căpitanul Florin Tănase.

Jucătorul transferat de la FC Viitorul în vara lui 2016 nu și-a prelungit contractul scadent în iunie 2023. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că  Tănase este dorit în MLS de New York City FC, însă Becali ar accepta o mutare doar în schimbul unei sume uriașe.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera anunța în urmă cu 24 de ore că deocamdată nu a primit nicio ofertă clară.

Transferul lui Florin Tănase în America, împiedicat de Gigi Becali

Între timp, Gigi Becali a confirmat faptul că există o ofertă din America pentru Floriun Tănase, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, dar nu se ridică la prețul de cinci milioane de euro pe care el l-a stabilit pentru jucător.

ADVERTISEMENT

”Mai are aproape doi ani de contract. Ce nevoie am eu să își mai prelungească contractul? Eu vreau cinci milioane de euro pe el și am oferte de patru. Când voiam să-i fac contract, îi puneam clauză de trei milioane și acum pleca fiindcă luam banii pe el”, a declarat finanțatorul FCSB la Pro X.

”Dar acum nu mai pleacă dacă nu vreau eu. Orice jucător care pleacă poate fi înlocuit. Doar Tănase nu poate fi schimbat. Există varianta din America, dar fără cinci milioane nu pleacă”, a mai spus Gigi Becali despre un posibil transfer al lui Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

FCSB nu va lăsa jucători la Euro U21

”Cu Tănase câștig campionatul, mă duc în Champions League și iau 30 de milioane. Nu are rost să-l vând. Dacă el îmi produce mai mult, de ce să-l dau?”, a lămurit omul de afaceri situația căpitanului de la FCSB.

Gigi Becali i-a dat o veste extrem de proastă selecționerului naționalei de tineret a României, Adrian Mutu, și a afirmat că nu va da drumul jucătorilor de la FCSB pentru turneul final al Euro U21, deoarece nu este dată oficială în calendarul FIFA: ”Pe noi ne interesează situația clubului, dacă nu ne obligă regulamentul nu vom da jucători la echipa națională de tineret”.

ADVERTISEMENT

Căpitanul formației FCSB, Florin Tănase se află la cel mai bun sezon din cariera sa, iar după plecarea lui Dennis Man la Parma, pare să fie principalul candidat pentru titlul de golgheter din Liga 1.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,80 este cota pentru „PSF1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT