Sport

Gigi Becali confirmă temerile lui Marius Șumudică: „Voiam să piardă! Vreau răul CFR-ului!”

Marius Șumudică a spus că sunt unele persoane din fotbalul românesc care nu își doresc succesul european al CFR-ului, iar Gigi Becali a recunoscut că el este persoana la care s-a referit antrenorul.
15.07.2021 | 23:41
Gigi Becali confirma temerile lui Marius Sumudica Voiam sa piarda Vreau raul CFRului
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a spus că nu își dorește să o vadă pe CFR Cluj calificată în cupele europene și nu vrea să o vadă că face mai mulți bani decât face FCSB-ul.

Patronul FCSB-ului a spus și că i-a trimis un mesaj ironic după returul dintre CFR Cluj și Borac Banja Luka, în care campioana României s-a chinuit să se califice în fața bosniecilor.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a avut dreptate! Gigi Becali vrea ca CFR să piardă în cupele europene

Marius Șumudică a declarat că sunt unele persoane din fotbalul românesc care își doresc să piardă CFR Cluj, însă nu a precizat exact ce persoană îi dorește răul echipei pe care o antrenează.

Gigi Becali a confirmat că despre el era vorba și că și-a dorit ca CFR Cluj să fie eliminată din Champions League: „Voiam să piardă! L-am și întrebat pe MM de ce nu a pierdut, că nu știam de regula aia cu golurile”.

ADVERTISEMENT

„I-am și dat mesaj, l-am felicitat pentru victorie, la mișto. Vreau răul CFR-ului, nu vreau să se califice, sunt și eu păcătos și nu vreau să facă bani”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

Marius Șumudică, ironic la adresa rivalelor

Marius Șumudică a fost ironic la adresa rivalelor, după ce a spus că unele persoane din fotbal și-au dorit ca CFR Cluj să piardă, lansând ipoteza conform căreia la final, CFR să fie singura echipă din România calfiicată în cupele europene.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranţă, ne vom bate să vedeţi CFR Cluj până în decembrie. Şi aş vrea să văd câte echipe din România vor mai juca până în decembrie în cupele europene. Sunt tare curios, cu toate că le doresc baftă.

Nu sunt un tip care să stau așa (n.r. – cu degetele încrucișate), cum cred că au stat unii când am jucat noi la Banja Luka, cred că nu și-au tăiat unghiile vreo 2 săptămâni.

ADVERTISEMENT

Să nu cumva să fim doar noi care vom juca până în decembrie în competițiile europene”, a spus antrenorul CFR-ului în cadrul unei conferințe de presă.

Şumudică a fost întrebat apoi ce părere are despre afirmaţiile lui Dorinel Munteanu, care spusese că nicio echipă din România nu se poate califica în grupele Champions League.

„Cine ți-a zis, ți-a dat mesaj acum Dorinel? Trimite-i mesaj înapoi lui Dorinel, scrie-i: ‘A zis Șumudică că își dorește foarte mult, următorul pas, să treacă de o echipă din Gibraltar și să ne calificăm în Conference League.

În momentul în care vom fi în Conference League, din punct de vedere financiar, încercăm să aducem niște bani la club. După care, vom avea șansa să continuăm în Champions League sau, cel mai rău, în Europa League”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,75 este cota pentru „peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT