Sport

Gigi Becali, debusolat după eșecul din amicalul FCSB – Anderlecht 2-5: ”Nu avem valoare. Sunt în degringoladă”

Gigi Becali a comentat în stilul său caracteristic înfrângerea din partida amicală FCSB - Anderlecht 2-5 și consideră că jucătorii săi sunt lipsiți de valoare.
01.07.2023 | 21:27
Gigi Becali debusolat dupa esecul din amicalul FCSB  Anderlecht 25 Nu avem valoare Sunt in degringolada
Gigi Becali a comentat în stilul său caracteristic înfrângerea din partida amicală FCSB - Anderlecht 2-5 și consideră că jucătorii săi sunt lipsiți de valoare. Sursă foto: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României a făcut o primă repriză bună în amicalul de debut din stagiul de pregătire de la Apeldoorn și a condus cu 1-0 și 2-1, dar repriza secundă a fost una de coșmar.

Prima reacție a lui Gigi Becali după meciul amical FCSB – Anderlecht 2-5

La câteva ore după finalul amicalului FCSB – Anderlecht 2-5, finanțatorul Gigi Becali a vorbit despre lipsă de valoare și a dat ca exemplu înfrângerea în fața Farului din sezonul precedent, după ce ”roș-albaștrii” au condus cu 2-0.

ADVERTISEMENT

”Care meci, nu știu ce meci! Nu știu, de unde să știu eu. Eu nu mai știu. Dacă mănânci bătaie de la 0-2 (n.r. – contra Farului, în SuperLiga), ce să mai.. Nu e nicio ironie. Până acum, mai vorbeam că facem, că dregem. Dacă de la 0-2 am mâncat bătaie, am ajuns la concluzia că nu mai știu eu fotbal.

Dacă e Anderlecht ce? O să vedem, a fost meci amical. După cinci etape și după primele meciuri de calificare, puteți să mă întrebați ce părere am. Până atunci, părerea mea e nulă. Nu știu, la ora asta spun că nu avem valoare.

ADVERTISEMENT

E posibil să se fi întărit echipa, dar nu avem valoare. Sunt în degringoladă. Eu am văzut echipe mari, când au 2-0 se distrează, îi năucește”, a declarat Becali, la emisiunea Liga Digisport.

Panțîru, căpitan la revenirea pe teren

Refăcut după grava accidentare de la genunchi, Ionuț Panțîru a fost inclus în lotul pentru cantonamentul de la Apeldoorn și chiar a primit banderola de căpitan la primul amical al verii, înfrângerea în fața lui Anderlecht, scor 2-5.

ADVERTISEMENT

Partida s-a desfășurat după sistemul cu două reprize a câte 60 de minute, iar în partea secundă antrenorul Elias Charalambous a făcut mai multe schimbări în echipă, iar printre cei care au intrat a fost și Panțîru.

Spre jumătatea reprizei secunde, în momentul în care căpitanul Darius Olaru a fost înlocuit, banderola a ajuns pe brațul fundașului stânga, ca o răsplată pentru cei doi ani dificili în care a fost nevoit să stea departe de teren.

ADVERTISEMENT

În următoarea partidă amicală pe care o vor susține în stagiul de pregătire din Olanda, FCSB va întâlni miercuri, 5 iulie, de la ora 19:30, formația elenă PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru „x solist” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT