Sport

Gigi Becali, decizie neașteptată. L-a sunat pe Dragomir și l-a anunțat. „S-a deșteptat”

Mitică Dragomir a dezvăluit că Gigi Becali nu mai vrea să vândă terenuri pentru că are planuri mult mai mari: s-a decis să construiască masiv blocuri.
28.10.2023 | 14:41
Gigi Becali decizie neasteptata La sunat pe Dragomir si la anuntat Sa desteptat
Gigi Becali, decizie neașteptată. L-a sunat pe Dragomir și l-a anunțat. „S-a deșteptat”
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a ajuns la 77 de ani, însă nu renunță la planurile sale de a-și înmulți averea prin noi proiecte imobiliare. Doar că, surpriză, unul dintre partenerii de afaceri și om de bază pentru proiectele lui Dragomir, Gigi Becali, nu mai pare dispus să vândă terenuri. Patronul celor de la FCSB s-ar fi ”deșteptat” și vrea să fie el acum un mare constructor, explică Dragomir.

Gigi Becali l-a sunat pe Dragomir și l-a anunțat. „S-a deșteptat”

”Sună telefonul, ieri pe la 12:30. Nu m-am, telefonul era în sufragerie, peste vreo 10 minute cobor, când mă uit mi s-a părut un număr ciudat. Sunt eu, n-am știut cine e. Și el începe să râdă, e inconfundabil. Și zic, ce băi, nu mai ai numărul ăla de telefon? Vezi să nu-l dai la nimeni, promit. Ăsta, dacă ai ceva să mă suni.

ADVERTISEMENT

Am început să vorbim despre minunea asta (n.r. proiect imobiliar), chiar mai voiam să iau în fața blocurilor să mai iau 5000 metri să mai fac eu pe malul lacului. Îi zic băi Gigi vin până la tine să-mi dai și mie 5000 de metri în fața blocului. Și spune: nu-ți dau măi Mitică. Cum nu mai dai? Păi nu mai vând.

Cum? Păi m-am deșteptat târziu că mi-a spus Alexandra că ia 10 milioane de un teren pentru un an întârziere, m-am gândit de ce să nu construiesc eu acum. Are cea mai mare firmă de construcții din țară. Nu-ți mai dau nici cu 500. Cu nimic. Construiesc eu acum acolo. Unde a făcut el bulevardul ăla. Nici cu 1000 nu-ți mai vând. S-a deșteptat fără să vrea, cred. A făcut un bulevard”, a povestit, resemnat, Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali are o avere de peste 1 miliard de euro

Tot Mitică Dragomir este cel care dezvăluia care este averea lui Gigi Becali, într-o analiză a sânge a patronilor din SuperLiga. Nu au scăpat de calculele lui Dragomir nici Dan Șucu, patronul Rapidului, sau Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova. ”Șucu (n.r. – Dan Șucu, patronul Rapidului) are zeci de hectare de pământ, de locuri de casă, lângă mine. Luat de la Gigi o parte, eu așa știu. Dar știu sigur că Șucu are niște pământ foarte scump.

Șucu este tare, dar nu este de talia lui Gigi Becali. Acum, dacă vinde ce are, Gigi ia peste un miliard de euro. Dacă mă pune pe mine să vând, eu îi vând de peste 1,2 miliarde. Ăla de la Craiova, la fel. Are peste 3-4000 de hectare de pământ. Mihai Rotaru e tare, este mai tare decât mulţi de tot. Nu este peste Gigi Becali. Nu este nimeni peste el. Dar Rotaru are 4000 de hectare de pământ. Tare este şi Cristi Borcea. A intrat în afacere cu ‘One-ul’, peninsula asta. Şi are şi ăsta pământ. Neţoiu, Neluţu Varga, la ei nu mai ajungi. Nu îi mai ajungi din urmă. Au luat viteză mare. La fel şi Gheorghe Ştefan de la Piatra Neamţ. Viteză mare de tot.

ADVERTISEMENT

El face blocuri la Nisa, la Monaco, vile aici, blocuri aici. Are copii acolo, care construiesc. Primăriile îţi fac şi toate mărunţişurile dinainte. Utilităţile cum s-ar spune. Rotaru are cam 4000 de hectare, poate chiar mai mult. Borcea cu Neţoiu au 2000 de hectare şi munceau 5500 de hectare”, a povestit Mitică Dragomir.

”MAX Profețiile lui Mitică” este o emisiune care nu trebuie ratată! Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir, în fiecare luni de la ora 13:00. Așadar, MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ poate fi urmărită LIVE, în fiecare luni, de la ora 13:00, numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Ulterior, emisiunea va rula în premieră pe canalul de YouTube Fanatik (da LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii).

ADVERTISEMENT

De asemenea, emisiunea poate fi urmărită în premieră pe pagina facebook Horia Ivanovici Oficial (dă LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii) și pagina de Facebook Fanatik (dă LIKE si URMĂREŞTE pentru a fi notificat). Emisiunea MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ care începe, în fiecare zi de luni, de la ora 13:30, după Fanatik SuperLiga este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului.

Afaceri discutate de Mitică și Gigi Becali

ADVERTISEMENT