Sport

Averea fabuloasă a lui Gigi Becali: “Dacă vinde tot ce are, ia peste 1 miliard”

Dumitru Dragomir a dezvăluit la Maxprofețiile lui Mitică că Gigi Becali are o avere impresionantă care se ridică la peste un miliard de euro.
19.10.2023 | 00:46
Averea fabuloasa a lui Gigi Becali Daca vinde tot ce are ia peste 1 miliard
Dumitru Dragomir a dezvăluit la Maxprofețiile lui Mitică că Gigi Becali are o avere impresionantă care se ridică la peste un miliard de euro. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a precizat într-o ediție anterioară a emisiunii Maxprofețiile lui Mitică că finanțatorul FCSB nu doarme noaptea din cauza echipei, atât de mult își dorește câștigarea titlului.

Gigi Becali, avere uriașă

La o altă ediție a emisiunii Maxprofețiile lui Mitică, Dumitru Dragomir a vorbit despre averile fabuloase ale oamenilor care sunt sau au trecut prin fotbal, însă a mărturisit că niciunul nu se ridică la nivelul lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Șucu (n.r. – Dan Șucu, patronul Rapidului) are zeci de hectare de pământ, de locuri de casă, lângă mine. Luat de la Gigi o parte, eu așa știu. Dar știu sigur că Șucu are niște pământ foarte scump.

Șucu este tare, dar nu este de talia lui Gigi Becali. Acum, dacă vinde ce are, Gigi ia peste un miliard de euro. Dacă mă pune pe mine să vând, eu îi vând de peste 1,2 miliarde”, a declarat Dragomir, la Maxprofețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

Ce alți oameni de fotbal s-au îmbogățit cu terenuri

Tot la emisiunea Maxprofețiile lui Mitică, Dumitru Dragomir a povestit că un alt om de fotbal care are o avere mare din terenurile pe care le deține este Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova.

”Ăla de la Craiova, la fel. Are peste 3-4000 de hectare de pământ. Mihai Rotaru e tare, este mai tare decât mulţi de tot. Nu este peste Gigi Becali. Nu este nimeni peste el. Dar Rotaru are 4000 de hectare de pământ.

ADVERTISEMENT

Tare este şi Cristi Borcea. A intrat în afacere cu ‘One-ul’, peninsula asta. Şi are şi ăsta pământ. Neţoiu, Neluţu Varga, la ei nu mai ajungi. Nu îi mai ajungi din urmă. Au luat viteză mare. La fel şi Gheorghe Ştefan de la Piatra Neamţ. Viteză mare de tot.

El face blocuri la Nisa, la Monaco, vile aici, blocuri aici. Are copii acolo, care construiesc. Primăriile îţi fac şi toate mărunţişurile dinainte. Utilităţile cum s-ar spune. Rotaru are cam 4000 de hectare, poate chiar mai mult. Borcea cu Neţoiu au 2000 de hectare şi munceau 5500 de hectare”, a spus cel supranumit ”Oracolul din Bălcești”.

ADVERTISEMENT

Emisiunea tip pod-cast, Maxprofețiile lui Mitică, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Ce avere are Gigi Becali

ADVERTISEMENT