Sport

Gigi Becali, declarații nebunești despre vaccinul antiCovid și efectele sale. Realitatea TV nu i-a tăiat microfonul, cum ceruse public Raed Arafat

Gigi Becali a oferit noi declaraţii nebuneşti despre vaccinul antiCovid, chiar dacă FCSB se confruntă cu o criză de efectiv din cauza infectărilor cu coronavirus.
17.10.2021 | 20:42
Gigi Becali declaratii nebunesti despre vaccinul antiCovid si efectele sale Realitatea TV nu ia taiat microfonul cum ceruse public Raed Arafat
ADVERTISEMENT

FCSB este grav afectată după ce mai mulţi jucători şi membri ai staff-ului tehnic s-au infectat cu coronavirus. Cu toate acestea, Gigi Becali, patronul echipei, îşi îndeamnă în continuare fotbaliştii să nu se vaccineze şi lansează teorii ale conspiraţiei în mediul public.

Gigi Becali, declarații nebunești despre vaccinul antiCovid și efectele sale: “Dacă nu vreți să faceți copii, vaccinați-vă”

Gigi Becali a susţinut că se va supăra pe jucătorii lui dacă aceştia vor lua decizia să se vaccineze antiCovid. În plus, patronul FCSB a venit cu o teorie de-a dreptul halucinantă, o adevărată teorie a conspiraţiei, leagtă de vaccinare.

ADVERTISEMENT

“Dacă se vaccinează, mă supăr pe ei! Nu vreau să se vaccineze. Eu sunt om, nu mă fac ‘trans-om’. Să bag o substanță care să mă modifice genetic?!

Eu cred în cercetătorii care zic că vaccinul nu e bun. Să vedem ce va fi peste 2-3 ani. Eu nu mă vaccinez. Le-am zis jucătorilor: ‘Dacă nu vreți să faceți copii, vaccinați-vă’.

ADVERTISEMENT

Dacă vin cu pistolul la capul meu și îmi zic să mă vaccinez, tot nu mă vaccinez. Sunt și jucători care s-au vaccinat. Cred că Budescu, Haruț și încă unul ieri s-a mai vaccinat. Crețu, cred, sau Vali Gheorghe”, a declarat Gigi Becali la emisiunea “Realitatea Sportivă” de pe postul Realitatea TV.

Raed Arafat a făcut apel ca mesajele împotriva vaccinului să nu mai fie difuzate

Chiar dacă s-a bazat pe o teorie a conspiraţie, mesajul lui Gigi Becali nu a fost deloc întrerupt. Momentul vine la doar o zi după ce Raed Arafat a făcut un apel către televiziuni să nu mai permită discursul antivaccin pe posturile TV.

ADVERTISEMENT

“Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să nu se vaccineze. Măcar pentru trei luni. Acum, tot respectul pentru libertatea de exprimare, aș tăia microfonul. (..)

Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să NU se vaccineze”, fusese mesajul lui Raed Arafat, şeful DSU.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu e la primele declaraţii şocante despre vaccin

Recent, după ce numărul de cazuri de la FCSB a început să crească, Gigi Becali susţinea că nu le interzice jucătorilor să se vaccineze, dar că nimeni din familia lui nu s-a imunizat, după ce i-a convins cu “argumentele” sale.

“FCSB nu se vaccinează! Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine și îl iubesc și îl ascultă pe patron. Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonț la cap.

Atunci, s-au gândit că poate e ceva periculos. Jucătorii care au vaccin nu sunt testați, dar pot avea coronavirus. Dacă vor juca cu COVID, pot face infarct sau atac cerebral. Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren”, spunea patronul FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 1,70 este cota pentru „sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT