Sport

Gigi Becali, despre motivul pentru care vrea să iasă din viața publică: “Am luat-o de la fotbal și am ajuns să fac păcate mai mari”. Atac la procurorii DNA: “Le rup nasul!”

Gigi Becali și-a exprimat în termeni duri nemulțumirile legate de faptul că FCSB nu poate juca în Ghencea și deciziile judecătorilor în cazurile care-l vizează.
03.07.2022 | 14:14
Gigi Becali despre motivul pentru care vrea sa iasa din viata publica Am luato de la fotbal si am ajuns sa fac pacate mai mari Atac la procurorii DNA Le rup nasul
Gigi Becali a criticat în termeni duri autoritățile pentru faptul că FCSB nu poate juca în Ghencea. Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este mulțumit de modul în care arată FCSB. Își cravașează totuși fotbaliștii. Și speră ca echipa să nu mai facă pași greșiți în confruntările cu echipele din a doua jumătate a ierarhiei, așa cum s-a întâmplat în trecut. Și anunță că-i va certa pe fotbaliști în caz contrar.

Însă, dacă echipa a început pregătirile cu două succese la scor, faptul că FCSB nu poate juca în Ghencea, îl nemulțumește. La fel și deciziile judecătorilor în cazurile în care este vizat. Lucru relevat de o lungă intervenție telefonică la Pro Arena. La capătul căreia și-a criticat atitudinea și a vorbit iar despre ieșirea sa din spațiul public.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: ”Băi, dar ce nebun sunt, mă… Băi, dar nu pot să tac? Mai bine închid telefonul. Doamne, miluiește”

Gigi Becali și-a exprimat, tranșant, punctul de vedere în ceea ce privește stadionul Ghencea. Sau, mai exact, faptul că FCSB nu poate evolua pe această arenă.

”Știi care e cea mai mare nebunie a României în sport? România a făcut din banii românilor 3 stadioane, fără să pun Arena Națională. Avem stadioane noi în București, dar echipele nu au unde să joace.

ADVERTISEMENT

Cum să fac eu stadion? De ce? Pentru ce să fac stadion? Credeți că în România o să fie nebunia până la infinit? Încet, încet, încet… Copiii de securiști o să fie mai moderni, nu vor mai avea mentalitatea «să fie totul la noi». Au făcut școli în America, Anglia. Nu o să mai aibă mentalitatea aia nebună.

Spun securiști în sens peiorativ. Le-aș zice ofițeri de informație. Ei așa fac. Ai pomenit asemenea tupeu? Spun «Noi mergem și studiem dosarele pe câmpul tactic». Ce câmp tactic ai în justiție? Îi dai pușcărie lui Becali?”, și-a început Gigi Becali atacul, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

”Am luat-o de la fotbal și am ajuns să fac păcate mari și am ajuns să judec pe toată lumea”

Apoi, Gigi Becali și-a continuat ideea, criticându-i pe judecători și procurori. Pentru ca, la final, așa cum aminteam, să-și reproșeze modul în care a făcut-o.

”Avocații spun că judecătorii și-au câștigat pozițiile, că DNA nu mai are putere în fața lor. Asta e foarte bine. Le rup nasul procurorilor.

ADVERTISEMENT

Trebuie să răspundă. Dacă un procuror nu răspunde… Cu «Portocală» (n.r – procurorul Mircea Negulescu) ce se mai întâmplă?

El falsifica probe, procurorul din cazul meu viola drepturi. Îi dădeam mesaje și îi spuneam că e mai rău ca «Portocală». OK, ești rău. Inventează probe. Dar să violezi drepturi și justiția… Știi de ce «Portocală» e bine mersi? Pentru că un securist în apăra.

Tu dai pușcărie, mă? Ești Dumnezeu? Dai ordine că te crezi Dumnezeu. Pușcărie, pușcărie…

Uite ce fac… Am zis să nu răspund la telefon că m-am gândit că iar fac păcate. Am luat-o de la fotbal și am ajuns să fac păcate mari și am ajuns să judec pe toată lumea.

Mai bine nu răspundeam. O să schimb numărul de telefon și o să vă spună MM Stoica care e treaba cu FCSB și Tavi Popescu. Doamne, iartă-mă că m-a luat valul. Băi, dar ce nebun sunt, mă… Băi, dar nu pot să tac? Mai bine închid telefonul. Doamne, miluiește”, a spus Becali pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru 1 solist la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT
Tags: