News

Gigi Becali dezvăluie situația dramatică din spitale: „Plâng doctorii să le trimit măști” + planul propus pentru redresarea economiei

24.03.2020 | 16:05
Gigi Becali dezvaluie situatia dramatica din spitale Plang doctorii sa le trimit masti  planul propus pentru redresarea economiei
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că mai mulți medici l-au contactat pentru a dona măști, spitalele neavând suficiente materiale pentru a face față situației actuale, cauzate de pandemia de coronavirus.

Gigi Becali, donații către spitale

Gigi Becali s-a implicat financiar în lupta împotriva coronavirusului din momentul în care Klaus Iohannis a decretat stare de urgență pe teritoriul României.

ADVERTISEMENT

Patronul clubului FCSB continuă actele de caritate și dezvăluie că va dona zilele viitoare mai multe măști către spitale din Craiova și Caracal.

Nu se poate așa ceva în spitale. Nici măști nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc niște măști la Craiova și la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare.

ADVERTISEMENT

Îmi e milă, ce să fac…Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani și duc mâncare la oamenii bătrâni.

La ora asta ce fac ei (n.r. Guvernul)? Că nu dau nici măcar măști la spitale și plâng doctorii să le dau eu măști”, a declarat Gigi Becali la TV ProX.

ADVERTISEMENT

Plan de redresare economică

Gigi Becali consideră că situația actuală poate aduce și un beneficiu pentru România, a cărei economia, în urma unor împrumuturi, poate concura cu a marilor puteri ale Lumii.

Noi trebuie să ne împrumutăm ca stat și să băgăm bani mulți ca să fim cot la cot cu ei. Criza de coronavirus ne poate fi benefică. Vin românii, aduc și banul și dacă injectăm și noi măcar 20-30 de miliarde putem să plecăm de pe loc și să îi prindem din urmă. Ne împrumutăm și plătim peste 30-40 de ani, dar plecăm cu viteză, cu demaraj de pe loc. 

ADVERTISEMENT

Dați-vă la o parte de acolo (n.r. membrii Guvernului), să vină 7-8-10 oameni de afaceri și să luăm noi măsurile astea de econimie.

Dacă nu știți, nu e rușine! Vin eu cu niște oameni pe care îi aleg eu și rezolvăm noi. Nu cu Mercedes să plecăm de pe loc, dar măcar cu Audi să plecăm, dar nu cu trabantul!”, susține Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Tags: