Sport

Gigi Becali dezvăluie una dintre cele mai costisitoare pasiuni: „Nu știau bărbații din România de așa ceva”

21.04.2020 | 10:27
Gigi Becali dezvaluie una dintre cele mai costisitoare pasiuni Nu stiau barbatii din Romania de asa ceva
ADVERTISEMENT

Gigi Becali recunoaște că plătea mii de euro anual pe parfumuri, dar a renunțat la a-și achiziționa „sticluța de 5.000”.

Gigi Becali cheltuia 5.000 de euro pe un parfum

Gigi Becali este cunoscut pentru sumele uriașe plătite pentru fotbaliștii aduși la FCSB, salariile jucătorilor, dar și pentru achizițiile personale pe care le realizează, una dintre cele mai recente fiind o mașină Bentley Bentayga, al cărei preț de catalog se ridică la 250.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali dezvăluie că unul dintre produsele pe care cheltuia zeci de mii de euro anual era un parfum, dar, în ultimul timp, a renunțat la achiziții.

Aveam parfum de 5.000 de euro, era o sticluță mică. Toată lumea mă întreba ce e ăla, nimeni nu mai avea în țara asta.

ADVERTISEMENT

Mă întrebau și fetele, voiau pentru prietenii lor. Acum eu nu mă mai dau deloc. Nu mai am nevoie. Igienă personală e spălatul, parfumul e altceva.

Nu mai dau! Nu-mi vine să cred că dădeam mii de euro pe ele. Nici nu știau bărbații din România de așa ceva, ei dormeau”, a declarat Gigi Becali la România TV.

ADVERTISEMENT

3.000.000 de euro, cel mai scump transfer făcut la FCSB

Florinel Coman este jucătorul pe care Gigi Becali a plătit cea mai mare sumă de transfer. În vara lui 2017, mijlocașul de bandă ajungea la FCSB de la Viitorul pentru 3.000.000 de euro.

Pentru Dragoș Nedelcu, transferat tot de la formația lui Gheorghe Hagi, Gigi Becali a plătit 2.100.000 de euro, în timp ce al treilea fotbalist într-o astfel de ierarhie este Denis Alibec, cumpărat de la Astra Giurgiu pentru 2.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, FCSB, după disputarea primelor două runde de play-off, este pe locul doi în clasamentul ierarhiei interne, la patru puncte de liderul CFR Cluj, cu care va juca în prima etapă după reluarea fotbalului.

  • 3.000.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Florinel Coman
  • 9.700.000 de euro a obținut FCSB după cedarea lui Nicolae Stanciu la Anderlecht
ADVERTISEMENT