News

Gigi Becali, dezvăluire incredibilă: ”M-a atacat coronavirusul de 5-6 ori”

02.05.2021 | 23:11
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, s-a remarcat în perioada pandemiei de coronavirus prin ajutorul e care l-a dat oamenilor de fotbal din România. De la izbucnirea pandemiei, Becali a promovat mai multe tratamente, nu toate recomandate de medici, și spune că a avut la rândul lui probleme cu virusul SARS-CoV-2.

Într-o intervenția la România TV, patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că s-a testat frecvent anti-covid și că rezultatele testelor au relevat că a dezvoltat o imunitate crescută la virusul pandemic.

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, latifundiarul a făcut și o profeție susținând că în maximum patru luni pandemia de Covid va înceta și a îndemnat autoritățile sanitare să producă medicamente în țara noastră pentru a evita costurile produselor de export.

Cum a scăpat Gigi Becali de Covid: ”Făceam teste și-mi ieșeau în sânge anticorpi”

Gigi Becali nu este un susținător al vaccinării anti-covid, dar a încercat în ultimele luni să promoveze diverse medicamente și vitamine despre care susținea că au efectul maxim. Ca să fie și mai convingător a explicat cum a reușit să evite infectarea cu SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

”Când Satan face ceva, vine Dumnezeu și-i întoarce pe dos lui. Oamenii care au făcut asta, e o rațiune satanică, virusul ăsta are un comportament satanic, eu l-am studiat bine de tot și eu știu. N-am avut virus, adică am fost negativ. Am avut 60 de anticorpi în sânge, apoi 70. În loc să scadă, creșteau anticorpii.

M-a atacat de 5-6 ori. Am făcut 120 anticorpi, parcă aș fi făcut vaccinul, dar eu nu am fost niciodată depistat pozitiv. Făceam tot timpul teste. Făceam teste și-mi ieșeau în sânge anticorpi. În loc să-mi scadă, creșteau. El atât de nenorocit e încât se ascunde exact ca dracii. Are o rațiune drăcească virusul acesta.

ADVERTISEMENT

Fata mea aia mică a avut covid. A luat medicamente. A făcut 135 de anticorpi. A avut mama și fata aia mică. În 3-4 zile s-a făcut negativă”, a explicat Becali, la România TV.

De unde aducea Gigi Becali medicamentele anti-covid

Patronul celor de la FCSB are, între alte afaceri, și o clinică medicală și a sărit în ajutorul multor oameni de fotbal din România infectați cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Becali a recunoscut că medicamentele pe care le promova erau aduse din Rusia. Între cei car au ”beneficiat” de tratamentele ”prescrise” de Gigi Becali s-au numărat Marius Şumudică, Dani Coman, Anghel Iordănescu, Anamaria Prodan sau Dumitru Dragomir.

Gigi Becali afirmă că știe care este cel mai bun tratament contra noului coronavirus. Omul de afaceri a promis că, dacă va fi lăsat să producă un medicament împotriva Covid-19, pandemia va deveni doar un vis urât. Medicamentul despre care vorbește omul de afaceri este Arbidol. Becali a spus că ar putea pune la cale un mecanism simplu prin care și România poate dispune de acest tratament, în farmacii, pentru doar 10 lei.

ADVERTISEMENT