News

Gigi Becali, dezvăluire incredibilă: ”M-a atacat coronavirusul de 5-6 ori”

02.05.2021 | 23:11
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, s-a remarcat în perioada pandemiei de coronavirus prin ajutorul e care l-a dat oamenilor de fotbal din România. De la izbucnirea pandemiei, Becali a promovat mai multe tratamente, nu toate recomandate de medici, și spune că a avut la rândul lui probleme cu virusul SARS-CoV-2.

Într-o intervenția la România TV, patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că s-a testat frecvent anti-covid și că rezultatele testelor au relevat că a dezvoltat o imunitate crescută la virusul pandemic.

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, latifundiarul a făcut și o profeție susținând că în maximum patru luni pandemia de Covid va înceta și a îndemnat autoritățile sanitare să producă medicamente în țara noastră pentru a evita costurile produselor de export.

Cum a scăpat Gigi Becali de Covid: ”Făceam teste și-mi ieșeau în sânge anticorpi”

Gigi Becali nu este un susținător al vaccinării anti-covid, dar a încercat în ultimele luni să promoveze diverse medicamente și vitamine despre care susținea că au efectul maxim. Ca să fie și mai convingător a explicat cum a reușit să evite infectarea cu SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

”Când Satan face ceva, vine Dumnezeu și-i întoarce pe dos lui. Oamenii care au făcut asta, e o rațiune satanică, virusul ăsta are un comportament satanic, eu l-am studiat bine de tot și eu știu. N-am avut virus, adică am fost negativ. Am avut 60 de anticorpi în sânge, apoi 70. În loc să scadă, creșteau anticorpii.

M-a atacat de 5-6 ori. Am făcut 120 anticorpi, parcă aș fi făcut vaccinul, dar eu nu am fost niciodată depistat pozitiv. Făceam tot timpul teste. Făceam teste și-mi ieșeau în sânge anticorpi. În loc să-mi scadă, creșteau. El atât de nenorocit e încât se ascunde exact ca dracii. Are o rațiune drăcească virusul acesta.

ADVERTISEMENT

Fata mea aia mică a avut covid. A luat medicamente. A făcut 135 de anticorpi. A avut mama și fata aia mică. În 3-4 zile s-a făcut negativă”, a explicat Becali, la România TV.

De unde aducea Gigi Becali medicamentele anti-covid

Patronul celor de la FCSB are, între alte afaceri, și o clinică medicală și a sărit în ajutorul multor oameni de fotbal din România infectați cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Becali a recunoscut că medicamentele pe care le promova erau aduse din Rusia. Între cei car au ”beneficiat” de tratamentele ”prescrise” de Gigi Becali s-au numărat Marius Şumudică, Dani Coman, Anghel Iordănescu, Anamaria Prodan sau Dumitru Dragomir.

Gigi Becali afirmă că știe care este cel mai bun tratament contra noului coronavirus. Omul de afaceri a promis că, dacă va fi lăsat să producă un medicament împotriva Covid-19, pandemia va deveni doar un vis urât. Medicamentul despre care vorbește omul de afaceri este Arbidol. Becali a spus că ar putea pune la cale un mecanism simplu prin care și România poate dispune de acest tratament, în farmacii, pentru doar 10 lei.

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3...
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3 ani: „Dacă ai o proprietate, ai grijă de ea!”
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie....
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie. Durere fără margini
„Decrețeii”, loviți crunt de noua lege a pensiilor
„Decrețeii”, loviți crunt de noua lege a pensiilor
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Cum a murit de fapt Sfântul Andrei, apostolul devenit ocrotitorul românilor
Cum a murit de fapt Sfântul Andrei, apostolul devenit ocrotitorul românilor
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial....
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial. Ce le-a scris celor dragi pe o scoarță de mesteacăn.
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!