Sport

Gigi Becali, discurs fără menajamente despre Radaslavescu. „Vă spun ca să știți toți!”

Gigi Becali a ținut un discurs fără menajamente despre Eduard Radaslavescu, iar patronul de la FCSB a mărturisit că încă mai are încredere în mijlocaș.
02.04.2024 | 16:15
Gigi Becali discurs fara menajamente despre Radaslavescu Va spun ca sa stiti toti
Gigi Becali, discurs fără menajamente despre Radaslavescu. „Vă spun ca să știți toți!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Eduard Radaslavescu a ieșit în minutul 29 din derby-ul Farul Constanța – FCSB, iar Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre tânărul fotbalist. Totuși, patronul „roș-albaștrilor” a mărturisit că încă mai are încredere în mijlocașul transferat de la Gică Hagi.

Gigi Becali, discurs fără menajamente despre Radaslavescu. „Vă spun ca să știți toți!”

Gigi Becali nu a mai avut răbdare cu Eduard Radaslavescu în Farul Constanța – FCSB, scor 0-1, și l-a scos pe mijlocaș înainte de pauză. Patronul liderului din SuperLiga a mărturisit și că a insistat pentru titularizarea lui în locul lui Tavi Popescu.

ADVERTISEMENT

Totuși, patronul de la FCSB anunță că își pune speranțe în continuare în tânărul mijlocaș, iar acesta va mai primi șanse în SuperLiga. Și tatăl lui Eduard Radaslavescu i-a dat dreptate lui Gigi Becali într-o reacție pentru FANATIK.

„Dau 25 de milioane de euro, dar nu am voie să respect regulamentul. Trebuie să nu beneficiez de regulament, să nu se supere unu ca Radaslavescu. Dacă dădeam toată echipa afară, puteau să plângă toți pe gazon pentru că pe mine mă interesează cele trei puncte. Cele trei puncte îmi dau mie campionatul și Liga Campionilor, adică milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Unii nu pricep cum e să dai bani. Trebuie să faci și tu o diferență mică, tu dai bani la FANATIK  pentru că 100% când vine luna iei cinci lei în plus, dar la fotbal bagi banii și nu îi mai iei. Să mă învețe pe mine cum să fac sau că l-am supărat pe Radaslavescu.

M-am rugat două săptămâni de Radaslavescu să se ducă să joace, dar el voia șansa. Îi dau șansa și încă mai cred în el. Dacă nu credeam îți spuneam de acum, dar încă mai cred în el. Nu a fost el cel mai rău, pentru că toată echipa în primele 15 minute a fost praf”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali pregătește o surpriză pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB! Cine poate juca fundaș dreapta

Gigi Becali face o nouă revoluție la FCSB și anunță că Ngezana poate juca fundaș dreapta cu Universitatea Craiova. Valentin Crețu și Nana Antwi sunt soluțiile de bază pentru acest post, însă nu l-au impresionat pe patron cu Farul Constanța.

„Nu ştim dacă e Ngezana la ora asta. Dacă e Ngezana, poate să joace şi Chiricheş şi Dawa. Poate să joace unul fundaş dreapta acolo, ca să nu mai respire. Ngezana dacă e fundaş dreapta… El a jucat şi fundaş dreapta.

ADVERTISEMENT

Nu vezi că are viteză. Dacă ai viteză, forţă, poţi să joci acolo oricând. Deocamdată nu ştim echipa la ora asta. Trebuie să mă gândesc săptămâna asta. Să mă consult şi cu ei că nu mai fac… Lipsesc câţiva jucători şi trebuie să mă consult cu Charalambous, cu Pintilii şi cu Meme Stoica.

Hotărârea finală o iau eu. Cum ar fi mai bine, ce ar fi mai bine. Ei mi-au spus că Vali Creţu se prezintă foarte rău. A fost răcit şi ne întrebam ce facem cu Creţu? Ca dovadă, s-a văzut”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, STRATEGIE NECRUTATOARE: “PENTRU TITLU II DAU AFARA SI PE COMAN, SI PE BALUTA!”

ADVERTISEMENT
Tags: