Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, dublu rol în tirada la Burleanu: “Puștiule, fă cum zicem noi! Obraznicule!” / “Mai glumesc și eu”

Gigi Becali a avut o tiradă la preşedintele FRF Răzvan Burleanu după România - Israel 1-1. Apoi, patronul FCSB şi-a schimbat brusc discursul şi a spus că îi e milă de şeful de la Casa Fotbalului.
10.09.2023 | 13:50
Gigi Becali dublu rol in tirada la Burleanu Pustiule fa cum zicem noi Obraznicule  Mai glumesc si eu
Gigi Becali, lecții de diplomație pentru Burleanu. „S-a poziționat greșit. Suntem un gândac”
ADVERTISEMENT

România şi Israel au remizat, scor 1-1, în preliminariile Euro 2024. Un meci modest din partea naţionalei noastre, care a avut noroc la ocaziile uriaşe ratate de adversari în finalul meciului.

Gigi Becali, dublu rol în tirada la Burleanu: “Puștiule, fă cum zicem noi! Obraznicule!” / “Mai glumesc și eu”

Gigi Becali a avut o tiradă la adresa lui Răzvan Burleanu la FANATIK SUPERLIGA, dar apoi şi-a schimbat radical discursul şi a spus că îi pare rău pentru preşedintele FRF, văzând că nu are nicicum rezultate:

ADVERTISEMENT

“Trebuie să facă cum vrem noi, nu cum vrea el, un puşti. «Măi, puştiule, te-am pus şef la echipa naţională. Ascultă-ne pe noi, că noi suntem stăpânii tăi. Noi suntem patroni şi tu slujeşti» 

Mai glumesc şi eu, ce să facem. «Măi, puştiule, tu trebuie să faci ca noi, că noi suntem stăpânii tăi. Puştiule care eşti puşti. Obraznicule». Nu ne mai bagă nimeni în seamă.

ADVERTISEMENT

“Mi-era milă de el. Dacă nu îi iese nimic, se simte şi el prost”

Pune-l pe Hagi şi la echipa naţională şi la Farul. Glumesc şi eu. Dar e copil obraznic. Mi-era milă de el. Dacă nu îi iese nimic, se simte şi el prost. Că bun simţ are. 

Dar mă mai iau de el, că mă iau, că e un copil. Dar îţi spun o chestie. Mi-era milă. Când vezi că eşti preşedinte şi nu îţi iese nimic, toate în jos, toate în jos. Îmi era milă”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În ciuda evoluţiei slabe, România rămâne neînvinsă în cinci meciuri din preliminarii, unde a adunat 9 puncte. “Tricolorii” sunt pe locul secund în grupă, cu un punct în plus în faţa naţionalei din Israel.

România joacă marţi, de la ora 21:45 împotriva naţionalei din Kosovo, pe Arena Naţională. “Tricolorii” au nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne pe poziţia secundă a grupei, loc calificant la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă luni, marți și vineri pe FANATIK.RO, de la 10:30. Emisiunea este live și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gigi Becali, tiradă la adresa lui Răzvan Burleanu

ADVERTISEMENT