Sport

Gigi Becali, după ce FCSB a ajuns la șapte puncte în fruntea clasamentului: ”Fac o aroganță, că mai e până la miezul nopții când începe Postul”

După ce FCSB a câștigat cele trei puncte în partida cu Sepsi OSK, în prima etapă din play-off, Gigi Becali a analizat lupta la titlu.
18.03.2024 | 00:47
Gigi Becali dupa ce FCSB a ajuns la sapte puncte in fruntea clasamentului Fac o aroganta ca mai e pana la miezul noptii cand incepe Postul
Declarațiile lui Gigi Becali după FCSB - Sepsi 2-1. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat înfruntarea cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, în prima etapă din play-off-ul acestui sezon de SuperLiga. În acest moment, clubul roș-albastru este la șapte puncte în fruntea clasamentului.

Gigi Becali, după FCSB – Sepsi 2-1: ”Hai să mai facem o aroganță”

După ce FCSB a obținut toate cele trei puncte în duelul cu Sepsi OSK, Gigi Becali a analizat lupta la titlu și s-a distrat pe seama contracandidatelor.

ADVERTISEMENT

”Fac o aroganță, că mai e până la miezul nopții când începe Postul. Tu îți dai seama că am terminat playoff-ul cu o diferență de 9 puncte. Jumătate din 9 sunt 7 puncte? Auzi ce anomalie matematică. Să împarți 9 la 2 și să iasă 7. Cum să ai 9, să împarți la 2 și să iasă 7?

Hai să mai facem o aroganță. Craiova dacă îl are pe Maldonado, normal că e pe locul 2. Nu vreau să supăr pe nimeni sau să subestimez. Principala adversară la titlu acum, eu cred că este CFR.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, Universitatea Craiova și Rapid, în ordinea asta, ca valoare a lotului. Eu nu mă tem acum, nu mă mai tem. M-am bucurat că a câștigat Craiova, îi văd pe CFR echipa mai solidă. Nu voiam egal, voiam să bată Craiova.

Farul poate să fie pe locul 2-3. Nu e o diferență mare de valoare a lotului și nici de puncte. Pe mine nu mă interesează ce face galeria. Eu cum să fiu antrenor? Eu stau acasă, nu ați văzut?”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, după ce Florinel Coman a ieșit de pe teren în minutul 75 al partidei FCSB – Sepsi 2-1

Gigi Becali a precizat că Florin Coman a părăsit terenul în minutul 75, când FCSB conducea cu 2-1, deoarece acesta își dorea să se menajeze pentru amicalele echipei naționale.

”Florinel, dacă a văzut că suntem în avantaj, s-a păstrat pentru națională. Așa am avut convenția. Mi-a plăcut toată echipa, dacă adversarul nu a avut nicio șansă. Noi trebuie să luăm meciurile în ansamblu.

ADVERTISEMENT

Noi trebuie să vedem acum Sepsi cu CFR. Poate să bată și 3-0 CFR, trebuie să observăm modul de joc. Nu au avut nicio șansă. Nu știu ce le-a lipsit și ce nu, nu cunosc jucătorii lor.

Eu mă uit la echipele adverse cum joacă cu celelalte echipe. Noi nu le-am dat nicio șansă. Nu au avut niciun șut în afară de penalty”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali: ”Acum îmi bag capul în pământ și mă smeresc”

Întrebat care sunt șansele ca FCSB să ia titlul în acest moment, Gigi Becali a anunțat că nu mai dorește să discute până în momentul în care nu o să fie campion.

”Nu mai vorbesc că vine Domnul și zice ‘te lauzi iar’. Tac din gură, îmi văd de treaba mea și gata. Cum vrea Domnul, pot să am și 15 puncte, că vine Dumnezeu și mi le ia. Nu mai vorbesc.

Când o să fiu campion, vorbesc. Acum îmi bag capul în pământ și mă smeresc”, a mai adăugat Gigi Becali, după FCSB – Sepsi 2-1.

ADVERTISEMENT