Fotbal intern

Gigi Becali e fan Dinamo la meciul “câinilor” cu CFR Cluj. “Ţin cu ei duminică!”

18.08.2018 | 11:38
Gigi Becali e fan Dinamo la meciul cainilor cu CFR Cluj Tin cu ei duminica
ADVERTISEMENT

Gigi Becali e fan Dinamo la meciul pe care “câinii” lui Florin Bratu îl vor disputa cu CFR Cluj, duminică, 19 august, de la ora 21.00, în etapa a 5-a din Liga 1 Betano, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. Patronul vicecampioanei României a explicat de ce alege să fie suporterul echipei din “Ştefan cel Mare” la duelul cu ardelenii lui Antonio Conceicao.

Gigi Becali este de părere că principala contracandidată a FCSB-ului la titlu în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano o să fie tot CFR Cluj, fosta campioană a României în ediţia 2017 – 2018. Astfel, latifundiarul din Pipera îşi doreşte ca FC Dinamo Bucureşti să se impună în meciul de pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e fan Dinamo la meciul “câinilor” cu CFR Cluj

“Nu mai vreau să vorbesc de CFR Cluj, nu mai vreau să fac păcate. Nici nu vreau să mă mai uit la ei pentru că le doresc răul. Am stat eu şi m-am gândit… Ce pierd eu dacă va câştiga CFR Cluj? De ce să am duşmănie? Dar nici nu pot să le doresc calificarea. Mia bine nu mă uit pentru a nu le dori răul. Nu pot aşa! La campionat mă uit în funcţie de interesul meu. Acolo sunt în război şi vreau să îmi înving duşmanii. În weekend-ul ăsta ţin cu Dinamo. Vezi, cei de la CFR Cluj au luat jucători de 30 şi ceva de ani, iar noi am luat doi căpitani. Ce au luat ei?”,  a spus Gigi Becali.

CFR Cluj se află pe locul 1 în clasamentul Ligii 1 Betano

Înaintea etapei a 5-a, CFR Cluj se află pe prima poziţie în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 8 puncte, după ce a remizat cu FC Botoşani (scor 1-1) şi Dunărea Călăraşi (scor 0-0) şi s-a impus în meciurile jucate cu Chiajna (scor 2-1) şi FC Voluntari (scor 1-2). FC Dinamo Bucureşti se clasează pe locul 4, cu 7 puncte înaintea derby-ului de pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.  În prima etapă, “câinii” lui Florin Bratu s-au impus cu 2-1 în faţa celor de la FC Voluntari, au remizat cu FCSB, scor 3-3, au fost învinşi de Gaz Metan Mediaş, scor 3-2, iar în faţa fostei campioane FC Viitorul Constanţa, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, FCSB se află pe locul 2 în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 7 puncte, după cele patru etape din Liga 1 Betano care s-au jucat până în prezent. Echipa lui Nicolae Dică a fost învinsă de Astra Giurgiu în prima rundă a sezonului 2018 – 2019, scor 1-0, a remizat cu FC Dinamo Bucureşti, scor 3-3, şi le-a învins pe CSM Politehnica Iaşi (scor 4-0) şi Gaz Metan Mediaş (scor 3-1)

CFR Cluj i-a “furat” titlul FCSB-ului

În sezonul 2017 – 2018, CFR Cluj a adunat 50 de puncte şi s-a clasat pe prima poziţie în clasamentul Ligii 1 Betano, câştigând şi titlul de campioană. Ardelenii au avut cinci victorii şi cinci remize în cele 10 meciuri jucate în play-off. De partea cealaltă, “roş-albaştrii” au terminat pe locul 2, cu 49 de puncte, după şase victorii, trei egaluri şi o înfrângere în play-off.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – FC Dinamo Bucureşti, duminică, 19 august, de la ora 21.00, în etapa a 5-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019. Toate fazele importante ale meciului vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.