ADVERTISEMENT
Sport

Gigi Becali e gata să-l vândă pe Darius Olaru pentru o sumă imensă: ”Nu las nici un euro mai jos!”

Darius Olaru ar putea pleca de la FCSB în următoarea perioadă. Patronul Gigi Becali a dezvăluit că de prețul fotbalistului de 23 de ani s-a interesat un impresar.
Autor: Patrice Podina | 26.06.2021 | 12:38
Gigi Becali e gata să-l vândă pe Darius Olaru pentru o sumă imensă: ”Nu las nici un euro mai jos!”
Darius Olaru. Sursă foto: Sport Pictures

Darius Olaru a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști de la FCSB în sezonul precedent. Punct fix la mijlocul terenului, Olaru a strâns 30 de meciuri pentru trupa finanțată de Gigi Becali, numai în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 23 de ani este monitorizat de mai multe cluburi, iar Gigi Becali a primit o ofertă concretă, din Rusia, la începutul acestui an. Acum, de prețul fotbalistului s-a interesat un impresar.

Cota lui Darius Olaru a explodat după transferul la FCSB

Darius Olaru este unul dintre fotbaliștii polivalenți de la FCSB. În sistemul 4-3-3 pe care l-a implementat în sezonul trecut Toni Petrea, Darius Olaru era unul dintre interi, preponderent în partea dreaptă.

ADVERTISEMENT

A mai fost folosit și în tridentul ofensiv când erau indisponibilități, dar postul pe care dă cel mai bun randament jucătorul venit de la Gaz Metan este de inter dreapta.

Evoluțiile în tricoul roș-albastru i-au adus și debutul în echipa națională, în eșecul istoric în fața Georgiei, scor 1-2. Olaru a fost transferat de Gigi Becali în ianuarie 2020, de la Gaz Metan Mediaș, pentru 600.000 de euro. Acum, omul de afaceri cere de 16 ori mai mult.

ADVERTISEMENT

”Dacă cineva dă 10 milioane, îl dau pe Darius Olaru. Am cerut 10 milioane de euro pentru el. Mi-au spus: ’Nu lași mai jos?’ I-am spus că nu las niciun euro. 

Oferta a fost de la un impresar, nici nu mi-a spus ce echipă. De fapt, nici nu a fost o ofertă, a fost o întrebare”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

ADVERTISEMENT

În momentul transferului la FCSB, Darius Olaru avea o cotă de piață de 1,1 milioane de euro. Acum fotbalistul valorează în viziunea celor de la transfermarkt, 3,5 milioane de euro.

Ce ofertă a refuzat Gigi Becali pentru Darius Olaru

La începutul acestui an Rubin Kazan a făcut o ofertă concretă pentru Darius Olaru, dar finanțatorul roș-albaștrilor a râs de încercarea rușilor de a-l convinge să renunțe la jucător.

ADVERTISEMENT

1,7 milioane de euro oferea Rubin Kazan, mult sub cota de piață a fotbalistului și față de așteptările lui Gigi Becali, care era dispus, la acea vreme, să se despartă de internaționalul de tineret în cazul unei oferte de 7 milioane de euro.

Darius Olaru a participat în acest an, în Ungaria, la al doilea turneu final consecutiv de Campionat European U21, după cel din Italia și San Marino, din 2019, când România a jucat semifinala.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,33 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1