Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Gigi Becali e surprins că a venit un arbitru și i-a dat doi oameni afară” Declarațiile care-l scot din minți pe patronul FCSB

Gigi Becali e contrazis după declarațiile împotriva arbitrilor de la FCSB - Botoșani 3-2. Cum va reacționa oare patronul liderului din SuperLiga?
26.02.2024 | 15:48
Gigi Becali e surprins ca a venit un arbitru si ia dat doi oameni afara Declaratiile carel scot din minti pe patronul FCSB
„Gigi Becali e surprins că a venit un arbitru și i-a dat doi oameni afară” Declarațiile care-l scot din minți pe patronul FCSB. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut scandal după FCSB – Botoșani 3-2. Patronul roș-albaștrilor a pus tunurile pe arbitrul din camera VAR, Cristina Trandafir. Becali a fost însă contrat aspru la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

Gigi Becali, contrazis după ieșirea nervoasă de la Palat. „Roșu de manual”

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a analizat fazele controversate de arbitraj din FCSB – FC Botoșani 3-2. Vochin crede că eliminarea lui Nana Antwi, aflat la debut ca titular al FCSB-ului, a fost corectă.

ADVERTISEMENT

„Dacă Nana nu-l faultează Nana pe jucătorul de la Botoșani, mingea merge spre poartă și jucătorul de la Botoșani merge spre poartă. Și portarul nu e atât de aproape astfel încât să poată să intervină.

Deci decizia din camera VAR e decizie corectă, iar Cătălin Busi nu apreciază exact imaginea din momentul stop cadrului. Pentru că o secundă mai târziu mai apar doi jucători de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Și poți să nu vezi asta. D-aia recomandarea CCA e să faci acea poză la VAR. Dacă acea poză îți relevă că cei doi sunt singuri, nu mai e nimeni, trebuie să vii cu cartonaș roșu”, a declarat Andrei Vochin.

Consilierul lui Răzvan Burleanu a vorbit apoi despre momentul în care Florinel Coman a fost iertat de eliminare în urma unui duel cu Celea. „Acolo trebuie să judec intensitatea. Dacă din rostogolire piciorul e sus, nu dai roșu. Dacă o face cu intenție și împinge cu piciorul, care e sus, dai roșu”, a adăugat Vochin.

ADVERTISEMENT

Ultima, dar nu cea din urmă, a fost eliminarea lui Darius Olaru. „La Olaru eliminarea de manual. Chiar dacă nu ar fi atins jucătorul. Intrarea aia cu picioarele în față peste nivelul mingii e o intare foarte periculoasă, violentă. Pune în pericol integritatea adversarului.

(n.r. – ne ajută că a fost fault la Șut?) Nu. Poți să nu dai fault pentru Botoșani, că a fost fault înainte, dar intrarea ta violentă trebuie sancționată din punct de vedere disciplinar, nu tehnic”, a mai zis Vochin.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită știe de ce și-a ieșit din minți patronul FCSB. „Eu cred că Gigi e surprins că un arbitru și-a permis să dea doi jucători afară de la FCSB”, a concluzionat fostul fundaș al Stelei și al Petrolului.

TREBUIA ELIMINAT Coman in FCSB - FC Botosani 3-2?! | A FOST ROSU CORECT la Nana Antwi?!

ADVERTISEMENT
Tags: