Sport

Nana Antwi, eliminat la primul meci ca titular pentru FCSB! Kaprof a văzut “roşu” de la oaspeţi. Video

Nana Antwi a avut un start de meci de coşmar cu FC Botoşani. La prima apariţie ca titular pentru FCSB, fundaşul a rezistat doar 18 minute pe teren, fiind eliminat.
25.02.2024 | 20:59
Nana Antwi eliminat la primul meci ca titular pentru FCSB Kaprof a vazut rosu de la oaspeti Video
Nana Antwi, eliminat la primul meci ca titular pentru FCSB! A fost nevoie de intervenţia VAR. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
25-02-2024
19:24

Kaprof a văzut cartonaş roşu după un fault dur la Coman!

Egalitatea numerică s-a restabilit în minutul 56 la scorul de 1-1. Kaprof a văzut cartonaşul galben în prima repriză, în minutul 30. Atacantul Botoşaniului a avut apoi un fault dur, din spate, la Florinel Coman. 

Cătălin Buși i-a arătat al doilea cartonaş galben şi se joacă 10 la 10 din minutul 56, la scorul de 1-1. Florinel Coman a acuzat dureri la gleznă, dar a reintrat pe teren. 

FCSB a început perfect meciul cu FC Botoşani, Florinel Coman reuşind să deschidă scorul rapid, în minutul 6, după un sprint câştigat de atacantul roş-albaştrilor cu un fundaş advers. Dar, echipa lui Charalambous şi-a complicat singură existenţa.

Nana Antwi, eliminat la primul meci ca titular pentru FCSB!

Nana Antwi a gafat la primul meci ca titular la FCSB. Fundaşul ghanez a vrut să facă o foarfecă din postură de ultim apărător, a ratat mingea şi l-a faultat pe Enzo Lopez. Iniţial arbitrul Cătălin Buși i-a arătat cartonaşul galben.

ADVERTISEMENT

Apoi, centralul a mers la VAR pentru a verifica faza şi i-a acordat direct cartonaşul roşu pentru că fundaşul ghanez a faultat din postură de ultim apărător şi jucătorul advers scăpa perpendicular pe poartă. (VEZI VIDEO FAZA)

Nana Antwi a debutat la FCSB în runda trecută când roş-albaştrii au remizat pe terenul lui U Cluj, scor 0-0. Fundaşul a lăsat o impresie bună în cele 45 de minute jucate, iar Gigi Becali a anunţat că va fi titular cu Botoşani.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: “N-am putut încă să văd “Racheta”. Nu a avut timp să dea drumul la kerosen”

Ca o ironie, Gigi Becali a declarat după meciul cu U Cluj că nu şi-a putut face o părere despre Antwi la meciul cu U Cluj şi aşteaptă să îl vadă “un meci întreg” cu FC Botoşani, dar Antwi a rezistat doar 18 minute pe teren:

“N-am putut încă să văd “Racheta”. Nu a avut timp să dea drumul la kerosen. Într-un fel, aşa, mi-a plăcut, am văzut că are stăpânire de sine, nu a pierdut mingile.

ADVERTISEMENT

A driblat, a pasat. Stai că îl bag tot meciul, o să vezi. Nu avem U-21. Nu l-ai văzut pe Tavi. Nu este în apele lui. Prinde mingea… băi, nu mai merge să o gâdilăm. Trebuie să dai drumul.

Tavi trebuie să înţeleagă că nu mai merge aşa. Nu merge să gâdilăm mingea. O dăm direct”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Nana Antwi a fost transferat de FCSB în această iarnă de la Urartu pentru 50.000 de euro. Roş-albaştrii l-au reperat în dubla pe care armenii au disputat-o în preliminariile Conference League cu Farul Constanţa.

 

ADVERTISEMENT
Tags:
1.91 este cota BETANO pentru o victorie a celor de la FCSB în meciul cu FC Voluntari de pe 29 februarie