Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali face bâză de omologul său: “De ce nu merge Universitatea Craiova bine? Nu știu, probabil face Rotaru greșit echipa”!

Gigi Becali i-a luat în colimator pe olteni după ce i-a bătut fără drept de apel, 3-0! Șeful FCSB susține că ”tata Reghe” nu e în pericol atâta vreme cât Rotaru i-ar stabili până și orele pentru antrenamentele.
04.09.2023 | 18:18
Gigi Becali face baza de omologul sau De ce nu merge Universitatea Craiova bine Nu stiu probabil face Rotaru gresit echipa
Mihai Rotaru este acuzat de Gigi Becali că face echipa la Craiova. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a trecut fără drept de apel de Universitatea Craiova, în Ghencea, scor 3-0, după o partidă de senzație făcută de Darius Olaru și colegii lui. De partea cealaltă, oltenii nu trec printr-o perioadă prea bună.

Gigi Becali, despre forma proastă a Craiovei

Gigi Becali credea, la începutul acestui sezon, că Universitatea Craiova era o contracandidată la titlu. Totuși, după ultimele două înfrângeri, din duelurile cu FCSB și Farul Constanța, oltenii par să fie cu moralul la pământ. Forma proastă a fost explicată de Becali prin implicarea lui Mihai Rotaru la echipă.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce se întâmplă la Craiova, e ceva în neregulă, dar nu știu ce. Probabil face Rotaru greșit echipa”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA. Imediat după, Becali a fost avertizat din studio că Mihai Rotaru se va supăra pe el pentru că a spus asta și nu îi va mai răspunde. Patronul liderului spune însă că nu este cazul: ”E băiat bun, îmi mai răspunde. O să mă sune el, o să îmi spune că nu a răspuns, că a fost supărat”.

Este Laurențiu Reghecampf în pericol?

Gigi Becali spune că Laurențiu Reghecampf nu este în pericol să fie dat afară de Universitatea Craiova deoarece nu el este vinovat de forma echipei, ci patronul Mihai Rotaru, care îi decide echipa lui Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Patronul de la FCSB, criticat constant pentru implicarea pe care o are în alcătuirea primului 11 al echipei sale, spune că Mihai Rotaru se implică, de asemenea, în alcătuirea echipei cu care joacă oltenii. În același timp, Gigi Becali a început să râdă când și-a amintit că Eugen Neagoe a fost demis de Craiova pentru că avea ghinion.

”Nu cred ca e Reghecampf în pericol pentru că, la mine de ce nu sunt în pericol? Dacă tu, Rotaru, îi faci echipa omului, cum să îi reproșezi lui? Așa a zis de Neagoe, că are ghinion? Nu ai cum să îi reproșezi  lui Reghecampf, ce să îi reproșezi, dacă eu fac schimbările, ce să îi reproșez antrenorului?

ADVERTISEMENT

Rotaru… și aerul care se respiră în Craiova, el spune cât să respire cutare. Spune și la ce oră să facă antrenamentele”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA. Tot l-a FANATIK SUPERLIGA Gigi Becali a spus și ce mesaje i-a dat lui Rotaru, după meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova.

În final, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, Cristi Coste, l-a întrebat pe Gigi Becali dacă Mihai Rotaru se implică mai mult decât o face el la echipă, patronul vicecampioanei a răspuns: ”De 100 de ori mai mult”.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este pe locul patru în SuperLigă, cu 14 puncte în 8 meciuri. Pe lângă înfrângerile cu FCSB și Farul, Craiova s-a mai încurcat cu CFR Cluj și Oțelul, cu care a remizat. Dinamo, Hermannstadt, Poli Iași și UTA Arad sunt formațiile învinse de olteni.

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 10:30.

Gigi Becali despre implicarea lui Mihai Rotaru la Craiova

ADVERTISEMENT