Fotbal intern

Gigi Becali face un anunț bombă: “Dacă nu vine Edi, poate o să vină Nicolae Dică!”

29.05.2019 | 18:32
Gigi Becali face un anunt bomba Daca nu vine Edi poate o sa vina Nicolae Dica
ADVERTISEMENT

FCSB este fără antrenor de la finalul campionatului. Mihai Teja și-a reziliat contractul cu echipa lui Gigi Becali și cele mai mari șanse să preia echipa le are Edi Iordănescu. Însă, dacă actualul antrenor de la Gaz Metan Mediaș nu va veni la FCSB, Gigi Becali a declarat că este tentat să îl readucă pe Nicolae Dică. 

Gigi Becali face un anunț bombă: “Dacă nu vine Edi, poate o să vină Nicolae Dică!”

Nicolae Dică a fost dat afară înainte de Crăciun de la FCSB, iar 6 luni mai târziu ar putea fi adus din nou pe banca tehnică: “Dacă vine Edi Iordănescu, are și el dreptul la un jucător, să aleagă. Dacă nu vine Edi, poate să vină Nicolae Dică iar. Nu este nicio glumă. Omul a plecat cuminte liniștit, cum să fiu supărat pe el? El putea să îmi ceară 60.000 de euro pentru că avea clauză în contract. Nu i-a cerut. Mă gândesc că dacă era el, luam campionatul. Dar nu cred, CFR Cluj era mai puternică. Și Zenga este o opțiune și mai sunt alți doi italieni”, a declarat Gigi Becali la Fotbal Club de la Digisport.

ADVERTISEMENT

Ceilalți doi italieni sunt Cristiano Bergodi și Devis Mangia. Patronul FCSB a povestit și despre situația transferurilor, cel mai aproape de a semna cu echipa roș-albatră fiind olandezul de Nooijer de la Viitorul, În plus, patronul este generos cu jucătorii săi, Dennis Man profitând de o mărire de salariu, de și de banii pentru un apartament nou nouț: “Am făcut o ofertă pentru Ivan, dar cei de la Krasnodar ne-au răspuns în doi peri. Am vrut să îl luăm și pe Băluță, dar a spus că nu vine în România. La De Nooijer este posibil. Gică mi-a spus doar să mă înțeleg cu jucătorul. Eu nu pot să îl contrazic pe Ilie Dumitrescu, care spunea că nu e atât de bun. Eu nu îl contrazic, dar nu fac ca ei. Mie îmi place și o să îl iau. Lui Dennis Man i-am dat 85.000 de euro ca să își ia apartament. Nu îi iau din salariu, i-am dat așa și i-am mărit salariul la 15.500 de euro pe lună. Cum, să aibă el mai puțini bani decât unii care nu intră?”

Gigi Becali la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti, marti 27 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Gigi Becali face un anunț bombă Dacă nu vine Edi, poate o să vină Nicolae Dică!

“Cât voi fi eu la FCSB, doar Meme Stoica va fi următorul om în club”

Gigi Becali a mai dat o declarație surpriză, spunând că nu este exclus ca în club să vină și Narcis Răducan: “După ce termină ultimul meci, stăm cu Edi și vorbim. Meme Stoica nu va participa la discuție. Eu vreau să îmi spună părerea lui când i-o cer lui. După mine, cât voi fi eu la FCSB, doar Meme Stoica va fi următorul om în club. Narcis Răducan are o logică, știe fotbal, e de bun simț, poate o să vină. Meme Stoica nu trebuia să se supere. Nu mai impun nicio schimbare, nu mai impun nimic. Mă gândesc, poate facem niște clauze la 6 luni. Ce, dacă ești pe primul loc mă mai bag eu la echipă.

ADVERTISEMENT
Mihai Stoica, după meciul cu Sepsi
Gigi Becali face un anunț bombă: “Dacă nu vine Edi, poate o să vină Nicolae Dică!”

Nicolae Dică a fost antrenor la FCSB între 2017 și decembrie 2018. În primul său sezon la roș-albaștrii, Dică a calificat echipa în grupele Europa League și a încheiat pe locul secund campionatul. În decembrie 2018, Dică a fost dat afară după meciul pierdut de FCSB cu CFR Cluj, 0-2 pe Arena Națională.

  • 2 titluri ca jucător are Nicolae Dică la FCSB
  • 2 este locul ocupat în Liga 1 Betano în sezonul 2017-2018, sub comanda lui Nicolae Dică
ADVERTISEMENT