ADVERTISEMENT
Sport

Gigi Becali, furios după ce FRF a hotărât îngheţarea campionatului: “O să mergem la comisii, la TAS! Nu îmi pasă”

Autor: Marian Popovici | 07.08.2020 | 16:05
Gigi Becali, furios după ce FRF a hotărât îngheţarea campionatului:
Gigi Becali, furios după ce FRF a hotărât îngheţarea campionatului: "O să mergem la comisii, la TAS! Nu îmi pasă". Sursa: sportpictures.ro

FCSB a încheiat pe locul 5 sezonul din Casa Pariurilor Liga 1 după ce Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis îngheţarea clasamentului. Roş-albaştrii aveau un meci mai puţin disputat.

ADVERTISEMENT

Dacă FCSB reuşea să învingă Astra putea să urce până pe locul 3 în clasament, însă aşa, echipa lui Gigi Becali a încheiat pe poziţia a cincea şi va încasa o sumă mai mică din drepturile tv, lucru care îl nemulţumeşte pe Becali:

Patronul celor de la FCSB a spus că va merge la comisii şi la TAS după decizia Federaţiei Române de Fotbal, în condiţiile în care spune că este neîndreptăţit şi nu poate juca pe teren în meciul care să ducă echipa pe locul 3:

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, furios după ce FRF a hotărât îngheţarea campionatului: “O să mergem la comisii, la TAS! Nu îmi pasă”

“Aia cu îngheţarea campionatului o să o contest. Păi eu am terminat pe locul 5. Eu am un meci mai puţin disputat. Pierd vreo 300.000 de euro. Cum să îngheţi campionatul?

Cum să fiu eu pe locul 5, dacă am un meci jucat mai puţin. O să mergem la comisii, la TAS. Nu mă deranjează nimic, dar nu-mi lua banii. Cum să-mi iei banii?

ADVERTISEMENT

Ar fi trebui, dacă tot au îngheţat, să facă puncte per meci. Nu se schimba campioana, pentru că luai toate punctele şi sezonul regulat”, a declarat Gigi Becali pentru AntenaSport.

FCSB putea urca până pe locul 3 dacă învingeau Astra

FCSB a jucat ultimul meci împotriva celor de la CFR Cluj, pe data de 31 iulie. Atunci, ardelenii, aflaţi în lupta pentru titlu, s-au impus cu scorul de 2-0 datorită golurilor marcate de Susic şi Cătălin Itu.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre FCSB şi Astra ar fi trebuit să se dispute în această săptămână, însă în Comitetul Executiv al FRF s-a decis îngheţarea clasamentului, astfel că, nu se va mai disputa niciun meci în actuala ediţie.

“Roş-albaştrii” s-au reunit deja pentru stagiunea următoare, care va începe pe data de 21 august. Echipa lui Gigi Becali va juca şi în preliminariile Europa League.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1