Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali i-a făcut primul 11 lui Edi Iordănescu. Coman și Mitriță titulari, nu și Man sau Olaru! „Să mai aștepte”

Gigi Becali i-a făcut primul 11 lui Edi Iordănescu. Florinel Coman și Alex Mitriță sunt titulari, însă nu și Dennis Man sau Darius Olaru.
05.03.2024 | 13:07
Gigi Becali ia facut primul 11 lui Edi Iordanescu Coman si Mitrita titulari nu si Man sau Olaru Sa mai astepte
Gigi Becali i-a făcut primul 11 lui Edi Iordănescu. Coman și Mitriță titulari, nu și Man sau Olaru! „Să mai aștepte”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali știe cine nu poate să lipsească din primul „11” al lui Edi Iordănescu de la EURO 2024. Patronul de la FCSB spune că Florinel Coman și Alex Mitriță trebuie să fie titulari și a găsit posturile ideale pentru doi dintre cei mai în formă internaționali din SuperLiga.

Gigi Becali i-a făcut primul 11 lui Edi Iordănescu. Coman și Mitriță titulari, nu și Man sau Olaru! „Să mai aștepte”

Alex Mitriță și Florinel Coman sunt de neoprit în SuperLiga și luptă pentru un loc la EURO 2024. Gigi Becali i-a făcut primul „11” lui Edi Iordănescu, însă în echipa de start nu se regăsesc Darius Olaru și Dennis Man.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali spune că Alex Mitriță este peste Darius Olaru și merită să fie titular în primul „11„ al lui Edi Iordănescu. Patronul „roș-albaștrilor” este de părere că nici Nicolae Stanciu, Denis Drăguș, Screciu și Ianis nu pot să lipsească.

„Ce nu juca Mbappe cu Neymar și Messi? Florinel este atacant stânga, iar eu pe Mitriță l-aș băga număr 10. Joc 4-2-3-1 cu Stanciu la mijlocul terenului că Stanciu are travaliu. Asta este echipa: Screciu, Mitriță, Ianis sau Man, Florinel și Drăguș în față.

ADVERTISEMENT

Olaru să mai aștepte, ce să fac? Mitriță e mai bun ca Olaru, Stanciu e numărul 1 și nu poți să începi echipa fără el, nu ai cum. Am spus că Mitriță este mai valoros, așa cred eu și să nu se supere. Eu sunt obiectiv, Olaru trebuie să facă pasul la echipa națională.

Ai văzut cum am spus? Am spus Ianis și după Man, de ce? Ianis e al meu, e familie. Și acum spun Mitriță și după Olaru. Mitriță este jucător de echipa națională, dezmembrează apărările. Numai că trebuie să mai și paseze în anumite momente, să mai și combini”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Cu cine se luptă Gigi Becali la titlu: „Nici acum nu a renunțat”

Gigi Becali a aruncat bomba la FANATIK SUPERLIGA și a anunțat cu cine se bate la titlu: Universitatea Craiova. Patronul de la FCSB este convins că Mihai Rotaru nu a renunțat nici când „alb-albaștrii” sunt la 18 puncte distanță de lider.

“Într-un fel, voiam să bată Craiova, dar acum nu poţi să ştii… Dumnezeu ştie mai bine şi poate e mai bine aşa. Până la urmă, ce-au făcut? Au luat un punct. Mai bine să piardă Craiova două şi să ia ei (n.r. Rapid), unul. 

ADVERTISEMENT

Într-un fel e mai bine aşa. Ca să nu mai aibă speranţe. N-ai văzut ce a zis Rotaru la Digi… V-am spus eu ieri. Fiţi atenţi aici, nici acum n-a renunţat (n.r. Mihai Rotaru la titlul de campion). 

Ascultaţi-mă ce vă spun. De ce? Oltenii, în general, mai ales cei deştepţi, cu ei nu te pui. Au cei mai frumoşi cai, cele mai frumoase maşini, cea mai frumoasă casă, tot ei. Aici o greşesc pentru că exagerează”, a declarat Becali.

Gigi Becali A INTRAT IN DIRECT SARBATORIND dupa U Craiova - Rapid 1-1

ADVERTISEMENT