Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali i-a găsit un nou post preferatului său. „O să vedem acum cu Voluntariul”

Gigi Becali a declarat că Alex Băluţă va juca în locul lui Darius Olaru la meciul Voluntari - FCSB. Patronul a declarat că vor intra şi Luis Phelipe şi Baba Alhasan.
29.02.2024 | 08:00
Gigi Becali ia gasit un nou post preferatului sau O sa vedem acum cu Voluntariul
Gigi Becali i-a găsit un nou post preferatului său. „O să vedem acum cu Voluntariul”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 3-2 meciul cu FC Botoşani dar a plătit scump succesul de pe Arena Naţională. Darius Olaru şi Nana Antwi au văzut cartonaşul roşu şi vor lipsi în meciul cu Voluntari. Căpitanul nu va evolua nici cu Petrolul.

Gigi Becali i-a găsit un nou post preferatului său: “Vreau să-l văd pe Băluţă exact în locul lui Olaru”

Gigi Becali pregăteşte schimbări în echipa de start pentru meciul cu FC Voluntari. Preferatul Alex Băluţă va fi folosit la mijlocul terenului, în locul lui Darius Olaru. Patronul FCSB spune că îi vom vedea şi pe Luis Phelipe şi Baba Alhasan:

ADVERTISEMENT

“Poate a fost bine că s-a întâmplat aşa. O să îl încercăm pe Luis Phelipe, îl încercăm pe Baba Alhasan. Şi mai ales că vreau să-l văd pe Băluţă exact în locul lui Olaru, îmi place foarte mult.

El nu dă goluri, este anti-gol. Dacă mingea e în poartă, el o scoate. Poate să fie chiar mai eficient în altă privinţă decât Olaru. Dacă nu merge, îl băgăm pe Baba. O să vedem”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

“Dacă lua Băluţă sau Şut roşu, eram îngrijorat. Olaru, nu e problemă, Coman, nu e problemă”

Patronul FCSB nu este supărat de faptul că Darius Olaru a văzut cartonaşul roşu. Gigi Becali a precizat că Şut şi Băluţă sunt oamenii cheie, în accepţiunea lui, la FCSB:

“Lasă, că nu contează. Nu stă o echipă în Olaru. Şi dacă îl vând? Ce faci? Ştii cine sunt jucătorii cheie, voi nu îi vedeţi, dar eu îi văd, că sunt stăpân: Şut şi Băluţă. Ăştia doi sunt cheia, din punctul meu de vedere, de stăpân.

ADVERTISEMENT

Sunt stăpân, că stăpânesc eu afacerea. Dacă lua Băluţă sau Şut roşu, eram îngrijorat. Olaru, nu e problemă, Coman, nu e problemă. Băluţă şi Şut, e o problemă. 

Faptul că n-a pierdut mingi, este bine. N-a fost Tavi Popescu extraordinar, dar a făcut o pasă în faţă. Nu a mai gâdilat mingea, nu s-a mai învârtit în loc. Mi-a plăcut şi de Tavi Popescu”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB va evolua joi, de la ora 21:00, pe terenul celor de la FC Voluntari. După victoria cu FC Botoşani, roş-albaştrii au 10 puncte avans faţă de Rapid şi CFR Cluj, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat.

Gigi Becali i-a găsit un nou post preferatului său. „O să vedem acum cu Voluntariul”

ADVERTISEMENT