Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali i-a mărit contractul lui Dawa! Ce titular de la FCSB se pregătește de o majorare: „Trebuie să-i dau încredere”. Exclusiv

Gigi Becali i-a mărit contractul lui Joyskim Dawa. Fundașul camerunez nu e singurul fotbalist important de la FCSB care primește vești bune.
12.04.2024 | 21:44
Gigi Becali ia marit contractul lui Dawa Ce titular de la FCSB se pregateste de o majorare Trebuie sai dau incredere Exclusiv
Gigi Becali i-a mărit contractul lui Dawa! Ce titular de la FCSB se pregătete de o majorare: „Trebuie să-i dau încredere”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a făcut o mărire de salariu lui Joyskim Dawa. Fundașul camerunez este unul dintre preferații patronului de la FCSB. Un alt jucător de bază va avea cât de curând și el parte de aceeași răsplată.

Gigi Becali i-a mărit contractul lui Dawa! „Cred că avea 12.000 de euro”

Gigi Becali a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1, acolo unde a dezvăluit suma uriașă pe care Florinel Coman o va câștiga în Qatar. În plus, latifundiarul din Pipera a vorbit și despre surprizele pe care le face celorlalți fotbaliști ai FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Becali i-a făcut o mărire de salariu lui Dawa, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, chiar dacă, recent, internaționalul camerunez a mai fost criticat. Noua feblețe a patronului, Mihai Lixandru va câștiga și el mai mult începând cu sezonul viitor.

„I-am mărit contractul lui Dawa, da. Cred că avea 12.000 de euro la 15.000 de euro. Uite, de exemplu, lui Lixandru. Avea 6000 de euro şi eu i-am făcut 10.000 de euro acum 6 luni.

ADVERTISEMENT

Acum i-am spus după meciurile astea să îi mărim salariul: 12-15.000. Nu e corect, dacă sunt jucători de bază, să câştige cât jucătorii de bază. Eu trebuie să îi dau lui încrederea.

Să aibă şi resonsabilitatea de a fi şi mai buni”, a dezvăluit Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Dawa, schimbat de Becali în prima etapă din play-off

Dawa l-a supărat pe Gigi Becali chiar în acest play-off. S-a întâmplat în chiar prima etapă, când roș-albaștrii au învins-o cu 2-1 pe Sepsi. Atunci, fundașul centra a ieșit la pauză.

„Dawa făcea greșeală după greșeală, trebuia schimbat. Acum e cu Ramadanul. Probabil nu are putere, forță. Probabil ține un Ramadan mai sever. Nu știu eu. Cum să dai asemenea pase la adversar?

ADVERTISEMENT

Atunci am zis, poate este stresat pentru greșelile făcute și va face altele. Aveam meciul în mână, 2-1, și am zis hai să-l scoatem. El e jucător bun, de asta l-am păstrat. Dar dacă el începe să aibă impresia că poate juca pe mijloc, atunci la revedere.

El nu are voie să paseze stânga-dreapta. Dacă pasează în față, pasează la adversar”, spunea Gigi Becali, după FCSB – Sepsi 2-1.

ADVERTISEMENT
1,55 este cota BETANO pentru „X2” la CFR Cluj - FCSB