Sport

De ce l-a schimbat Gigi Becali pe Dawa în FCSB – Sepsi 2-1: „Dacă are impresia asta, atunci la revedere!” Ce spune de Tavi Popescu

Gigi Becali a dezvăluit de ce l-a schimbat pe Dawa în FCSB - Sepsi 2-1. Patronul roș-albaștrilor i-a găsit o scuză stoperului camerunez
18.03.2024 | 00:26
De ce la schimbat Gigi Becali pe Dawa in FCSB  Sepsi 21 Daca are impresia asta atunci la revedere Ce spune de Tavi Popescu
De ce l-a schimbat Gigi Becali pe Dawa: „Dacă are impresia că poate juca la mijloc, atunci la revedere!” Ce spune de Tavi Popescu. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că l-a schimbat pe Joyskim Dawa în FCSB – Sepsi 2-1 din motive religioase. Latifundiarul din Pipera a comentat și prestația lui Octavian Popescu

Dawa, schimbat de Gigi Becali din motive religioase: „Probabil n-ar putere, n-are forță”

Joyskim Dawa a făcut o primă repriză slabă în meciul cu Sepsi, motiv pentru care stoperul camerunez a fost schimbat la pauză. În locul său, în centrul defensivei, a trecut Lixandru, care a făcut pereche cu Ngezana.

ADVERTISEMENT

„Dawa făcea greșeală după greșeală, trebuia schimbat. Acum e cu Ramadanul. Probabil nu are putere, forță. Probabil ține un Ramadan mai sever. Nu știu eu. Cum să dai asemenea pase la adversar?

Atunci am zis, poate este stresat pentru greșelile făcute și va face altele. Aveam meciul în mână, 2-1, și am zis hai să-l scoatem. El e jucător bun, de asta l-am păstrat.

ADVERTISEMENT

Dar dacă el începe să aibă impresia că poate juca pe mijloc, atunci la revedere. El nu are voie să paseze stânga-dreapta. Dacă pasează în față, pasează la adversar”, a declarat Gigi Becali, după FCSB – Sepsi 2-1.

„Stați că vine Radaslavescu”

Gigi Becali a comentat și evoluția ștearsă a lui Octavian Popescu, care a jucat până în minutul 85, atunci când pe teren a fost trimis în locul său Andrei Pandele. Patronul liderului din SuperLiga n-a fost pe deplin nemulțumit de Tavi, dar așteaptă „arma secretă”.

ADVERTISEMENT

„Octavian n-a fost extraordinar, dar nici n-a fost de… Stați că vine Radaslavescu peste două săptămâni și o să vedeți”, a adăugat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Eduard Radaslavescu (19 ani), fotbalistul care l-a costat 850.000 de euro pe Gigi Becali pentru a îl cumpăra de la Farul, este indisponibil de două etape. Tânărul mijlocaș ofensiv a ieșit accidentat din FCSB – Petrolul 1-0, după ce a fost atacat brutal de Garutti.

ADVERTISEMENT

Până la revenirea lui Radaslavescu, singurele soluții viabile pentru regula U21 la FCSB sunt Octavian Popescu (21 de ani) și Andrei Pandele (20 de ani).

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „X2” la meciul Farul – FCSB