Fotbal intern

Gigi Becali i-a supărat pe englezi după anunțul transferului lui Dennis Man: ”Există întotdeauna oameni cărora le place să vorbească”

11.07.2020 | 23:10
Gigi Becali ia suparat pe englezi dupa anuntul transferului lui Dennis Man Exista intotdeauna oameni carora le place sa vorbeasca
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, i-a supărat pe englezi după ce a anunțat posibilitatea transferului lui Dennis Man la formația Norwich City.

La finalul negocierilor cu reprezentanții lui Norwich, Gigi Becali a confirmat pentru FANATIK faptul că transferul lui Dennis Man urmează a fi perfectat în câteva zile pentru suma de 15 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

”Canarii” au intrat în istoria Premier League, fiind prima echipă care retrogradează în liga a doua pentru a cincea oară în istorie. În actualul sezon, Norwich a reuşit să câştige doar cinci meciuri în 35 de etape.

Transferul lui Dennis Man la Norwich, anunțat de Gigi Becali, i-a înfuriat pe englezi

După afirmațiile lui Gigi Becali privind transferul lui Dennis Man la Norwich pentru 15 milioane de euro, englezii au ieșit la atac și au spus că finanțatorul FCSB-ului vorbește prostii.

ADVERTISEMENT

”Dacă cineva spune în public că vom plăti 10 sau 15 milioane, bani pe care i-am cheltuit într-un sezon întreg de Premier League, nu i-aş acorda prea multă atenţie”, a declarat Daniel Farke, antrenorul lui Norwich.

”Nu vom face vreo nebunie. Cel mai important e să ne păstrăm jucătorii pe care îi avem. Nu vom vinde 20 de jucători ca să cumpărăm alți 20. Filosofia noastră este aceea de a nu comenta numele sau afacerile potențiale până când acestea nu se fac”, a mai spus neamțul.

ADVERTISEMENT

”Atunci când cineva vorbește public despre asta, înseamnă că sunt alte motive în joc. În această afacere există întotdeauna oameni cărora le place să vorbească”, a managerul ”canarilor”.

”Cu toții suntem tentați să cheltuim bani, dar nu e realist să cheltuim de 10-15 ori mai mult decât am făcut-o în Premier League. Nu mă aștept să cheltuim mai mult decât veniturile noastre. Nu vom risca”, a încheiat Farke.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că sunt ultimii clasați în Premier League, Norwich City are un lot puternic, de 134.930.000 de euro, având în componență mai mulți fotbaliști interesanți precum Emiliano Buendia, Ben Goodfrey sau Teemu Pukki.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 41,00 este cota pentru „1 pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: