Fotbal intern

Gigi Becali îl ceartă pe Florin Tănase: „Știe care e strategia FCSB. Mă duce cu vorba”

16.01.2021 | 14:37
Gigi Becali il cearta pe Florin Tanase Stie care e strategia FCSB Ma duce cu vorba
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit din nou despre situația lui Florin Tănase, cel care a refuzat să își prelungească înțelegerea cu FCSB. Tănase mai are contract încă doi ani cu liderul Ligii 1. 

Chiar dacă îl apreciază pe căpitanul formației sale pentru că a acceptat diminuările salariale impuse la începutul pandemiei de coronavirus, Becali este nemulțumit de amânările lui Tănase atunci când vine vorba despre prelungirea contractului.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a anunățat că nu va mai vorbi despre căpitanul său și chiar a criticat atitudinea acestuia, reproșându-i banii pe care i-a investit în transferul și salariile lui.

Gigi Becali îl ceartă pe Florin Tănase: „Știe foarte bine ce sumă vreau”

Subiectul prelungirii contractului pe care Florin Tănase îl are cu FCSB a devenit una dintre problemele majore ale liderului Ligii 1. Presat și de randamentul excelent al căpitanului său în acest sezon, Gigi Becali vrea nepărat să îl convingă pe acesta să semneze o nouă înțelegere.

ADVERTISEMENT

Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că se teme să nu cumva să îl piardă pe Tănase la fel cum l-a pierdut și pe Ciprian Tătărușanu, portarul care a plecat liber de contract de la FCSB la Fiorentina, în 2014, deși era cotat la peste 3.000.000 de euro!

„Normal că nu mi-a convenit răspunsul primit de la Florin Tănase, dar simt că mă duce cu vorba și o să îl pierd și pe el așa cum l-am pierdut pe Tătărușanu. Nu contează că el mai are contract cu noi încă doi ani, nu mă încălzește lucrul ăsta pe mine, că știu eu ce vorbesc.

ADVERTISEMENT

Faptul că s-ar putea să îl pierd liber de contract nu îmi place absolut deloc și nu îmi place nici să fiu strâns cu ușa ca să îl vând la prima strigare, că nu o să o fac. El știe foarte bine ce sumă vreau eu. Dacă are oferta pe care eu o vreau, atunci să o aducă mai repede”, a spus Gigi Becali pentru Prosport.

Continuă negocierile: „Probabil vom mai discuta”

Deși nu este deloc mulțumit de atitudinea adoptată de Tănase pe parcursul ultimelor discuții legate de prelungirea contractului său, Gigi Becali nu renunță la misiunea de a-l convinge pe fostul fotbalist al Viitorului să semneze o nouă înțelegere.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a anunțat că îl apreciază pe cel care a marcat 10 goluri în actuala stagiune a Ligii 1, fiind al doilea cel mai bun marcator din campionat, însă că nu va mai discuta public despre prelungirea contractului său.

„Eu vreau să fie și el om și să înțeleagă că noi la club avem o strategie. El este căpitanul meu. Probabil vom mai discuta, dar e ultima oară când mai vorbesc despre el. Am cheltuit și eu atâția bani pentru aducerea lui, dar și cu salariile lui.

Nu o să uit că el a înțeles atunci problema cu micșorarea salariilor din cauza pandemiei, dar vreau să mă înțeleagă și acum. I-am propus și o mărire de salariu doar ca să fie bine pentru toată lumea…Sunt convins că vom câștiga campionatul”, a mai spus Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 1,90 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT