Sport

Cine îi ia locul lui Darius Olaru în teren pentru meciul cu Universitatea Craiova: „Nu e deranjant acum!”

Mihai Stoica a vorbit despre înlocuitorul lui Darius Olaru pentru meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova, după suspendarea mijlocașului.
13.02.2023 | 20:45
Cine ii ia locul lui Darius Olaru in teren pentru meciul cu Universitatea Craiova Nu e deranjant acum
Cine îi ia locul lui Darius Olaru în teren pentru meciul cu Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că Octavian Popescu va fi trimis să joace pe postul lui Darius Olaru, în timp ce Florinel Coman va rămâne pe poziția sa de bază.

Cine îi ia locul lui Darius Olaru în teren pentru meciul cu Universitatea Craiova

Mihai Stoica a dezvăluit că Octavian Popescu îi va lua locul lui Darius Olaru pentru meciul cu Universitatea Craiova, după ce căpitanul FCSB-ului a fost suspendat, ca urmare a cumului de cartonașe, ultimul cartonaș galben fiind primit la meciul cu FC Voluntari, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

„Mergem pe linia aia, ne-am calificat fără el în Norvegia, sperăm să batem Craiova și fără el. Nu e deranjant acum, atunci putea fi o situație dramatică. Acum sunt încrezător că îl avem pe Octavian pe locul lui, e Coman pe poziția lui, putem face un meci bun cu Craiova.

Tamm a jucat cu dureri de gambă, s-a discutat dacă să fie înlocuit sau nu, dar a spus că va trage de el. A fost o primă repriză grea cu Marcelo în margine, dar a fost bine. Nu știu când se întoarce Dawa, el a fost învoit pentru o problemă personală.

ADVERTISEMENT

Cristea a fost bine, să nu uităm de când nu mai jucase și cum și-a făcut revenirea. E profesionist desăvârșit! Cred că vom termina sezonul ăsta pe trei, mai sunt puține etape. CFR Cluj trebuie să se încurce și știu ce meciuri are, nu cred să se încurce”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Mă bucur că nu mai jucăm cu FC U Craiova!”

Mihai Stoica a vorbit și despre FC U Craiova, pe care o consideră echipa care joacă cel mai frumos fotbal și despre care a spus că se bucură că nu va intra în play-off pentru a nu mai avea meciuri directe cu ei:

ADVERTISEMENT

„Mi se pare că FC U Craiova joacă cel mai frumos fotbal. Nu vorbesc despre noi, pentru că aș fi subiectiv. Dar per total mi se pare că FC U Craiova joacă cel mai frumos. Sepsi e o echipă făcută cu cap, dar făcută din jucători refuzați de echipe mai bune, cum ar fi noi, CFR și mai sunt.

Ba Ninaj era indispensabil, ba Ninaj e trecut rezervă. Aganovic joacă fundaș dreapta, inter și mijlocaș central. Ba Tudorie era golgheter, ba acum intră Rondon să joace. Cam trebuie să știi echipa de start, în mare parte”.

ADVERTISEMENT

„Nici eu nu mă așteptam să fie o echipă care bate cu 7-0, dar după să piardă cu Mioveni, mai ales că Bergodi e un antrenor serios, nu prea oferă surprize. Scorul ăsta e cauzat de greșelile flagrante ale lui Niczuly. Eu mă bucur că nu mai jucăm cu FC U Craiova, că și nouă ne-a trecut glonțul pe la ureche cu ei”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT