Sport

Gigi Becali, în belea după ce a spus că a pariat! „Spune-i așa prietenului tău”

Gigi Becali ar putea avea probleme după ce a declarat public că a pariat 20.000 de euro pe calificarea FCSB-ului în Conference League.
21.08.2023 | 16:45
Gigi Becali in belea dupa ce a spus ca a pariat Spunei asa prietenului tau
Gigi Becali, în belea după ce a spus că a pariat! „Spune-i așa prietenului tău”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a fost eliminată de Nordsjaelland în turul trei preliminar al Conference League, scor 0-2. Gigi Becali a declarat după meci că a pierdut şi 20.000 de euro, pariaţi pe calificarea roş-albaştrilor.

Gigi Becali, în belea după ce a spus că a pariat: “Nativ face marketing trăznet”

În emisiunea MAX Profeţiile lui Mitică, Dumitru Dragomir a declarat că Gigi Becali nu va păţi nimic din cauza acestor declaraţii, avasând şi un scenariu inedit, ca patronul FCSB să fi făcut declaraţiile în scop de promovare:

ADVERTISEMENT

“Gigi Becali nu mai joacă nici table. Dacă aş fi în locul lui, aş spune că am glumit şi să îmi arate proba. Când îi spune o somitate unuia că este un bou, ăla e bou?

Sunteţi copii, mă. A povestit la mişto.  Nativ face marketing trăznet. Dar dacă l-a pus MAX Bet-ul sau Mitică Dragomir să facă aşa ceva?

ADVERTISEMENT

Ar fi o inteligenţă sclipitoare, că aveam nevoie de Gigi Becali. Este o chestie a mea cu el. Ce regulamente să îi facă? Ce să îl suspende? Ce să îi facă lui Gigi Becali? Sunteţi nebuni?”, a spus Dragomir la MAX Profeţiile lui Mitică

Horia Ivanovici: “Îl are Burleanu în buzunar când vrea el”

Realizatorul emisiunii, Horia Ivanovici a declarat că nu este atât de sigur că declaraţiile lui Gigi Becali vor rămâne nepedepsite şi consideră că Răzvan Burleanu are un alt atu asupra patronului FCSB:

ADVERTISEMENT

“Spune-i prietenului tău că sunt periculoase rău de tot aceste lucruri. Eu chiar sper să fi fost vreo glumă de-ale lui, că regulamentul este foarte strict. Îl are Burleanu în buzunar când vrea el”, a spus Ivanovici.

Eu am vorbit cu cineva și mi-a zis că e cotă 7, dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult

Gigi Becali a declarat la finalul meciului cu Nordsjaelland: „Am mai pierdut din 20.000, am pus și un pariu de 20.000. Eu am vorbit cu cineva și mi-a zis că e cotă 7, dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult.

ADVERTISEMENT

I-am zis să îmi pună și mie 50.000 de la el. A dat, cutare, nu pot să pun 50.000, că nu primesc, pot să pun maxim 20.000, bine că nu a primit. Și a pus 20.000 și i-am pierdut. Nu am pariat eu”, a spus Gigi Becali în Prosport.

 MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ se vede în direct și în exclusivitate pe  FANATIK.RO în fiecare luni, de la 13:15. imediat după FANATIK SUPERLIGA! Emisiunea va fi în premieră apoi pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Mitică Dragomir, despre declarațiile lui Gigi Becali despre pariuri

ADVERTISEMENT