Sport

Gigi Becali, imagine rară alături de mama lui. Alexandrina Becali este imobilizată în scaunul cu rotile. Foto

Gigi Becali o respectă ca pe o icoană pe mama lui. Alexandrina Becali are 91 de ani și a mers la spital într-un cărucior cu rotile.
12.04.2023 | 14:35
Gigi Becali imagine rara alaturi de mama lui Alexandrina Becali este imobilizata in scaunul cu rotile Foto
91 de ani are mama lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Gigi Becali are o relație specială cu mama lui, Alexandrina Becali, o figură extrem de apreciată și în lumea bisericească. De aici a izvorât și dragostea patronului FCSB pentru credință, iar omul de afaceri îi mulțumește tot timpul pentru asta.

Gigi Becali, imagine rară alături de mama lui, Alexandrina Becali

Gigi Becali încearcă să aibă grijă cât mai mult de mama sa, care a ajuns la o vârstă venerabilă. Patronul FCSB a însoțit-o pe bătrână la o clinică privată pentru o vizită medicală.

ADVERTISEMENT

În imaginea surprinsă de cancan.ro se poate observa că Gigi Becali nu a fost cel care a împins căruciorul. Chiar și așa, a ținut să fie prezent și să se asigure că Alexandrina Becali are parte de cele mai bune condiții.

Gigi Becali și mama Alexandrina Becali
Gigi Becali și mama Alexandrina Becali

Becali a fost recunoscut de o fană, care l-a rugat să facă o poză. Ce a urmat e desprins parcă din conferințele de presă în care vorbește despre credință: „Dar de ce fumezi? Te duci la biserică?”. Surprinsă și puțin stânjenită, femeia a răspuns: „Mă duc!”. Discuția a continuat, iar Gigi Becali i-a ținut o scurtă predică și a trimis-o la lăcașurile de cult pentru rugăciune.

ADVERTISEMENT

La final, în drum spre mașină, Gigi Becali a avut parte de ajutorul mai multor binevoitori, care au ajutat-o pe Alexandrina Becali să intre în bolidul de lux cu tot cu cărucior. Bineînțeles, aceștia au fost recompensați pe măsură de patronul FCSB.

Gigi Becali, despre relația specială pe care o are cu mama sa: „Mă ceartă în fiecare zi! Dragostea mamei e până la 200 de ani!”

Gigi Becali s-a destănuit într-un interviu recent și a vorbit despre mama lui: „Aoleu, vai de capul meu! Mă ceartă în fiecare zi! Orice, nu-i bine, nu-i place nimic! Dragostea mamei e până la 200 de ani, ea mă așteaptă în fiecare zi cu ceai. Mă trezesc la 6 și mă trezesc cu ceaiul făcut. Dacă eu găsesc ceaiul, asta înseamnă că ea se trezește la 5. Vă dați seama ce înseamnă dragostea mamei? Mă cicălește, mă înnebunește!

ADVERTISEMENT

Mama este o femeie foarte iubitoare. Şi a fost foarte blândă cu mine în copilărie. Nu m-a lovit niciodată. Era croitoreasă şi îmi croia cele mai frumoase haine. Toată familia îşi dădea viaţa pentru mine. De la tată, surori, mamă, bunică. Eram ca un înger pentru ei”.

Becali a vorbit despre cât de asprii erau părinții cu el: „Tata mi-a dat o singură dată o palmă pentru că am scăpat oile. S-a simţit foarte vinovat pentru că mi-a spart un dinte şi am plâns amândoi. Am decis atunci să nu îi spunem mamei ca să nu o supărăm. Erau şi lucruri pe care nu le tolerau. Nici mama nici tata nu erau de acord cu minciuna. Tata spunea că adevărul şi dreptatea sunt cele mai bune arme. Ţineau foarte mult ca lucrurile să fie corect făcute. Era nenorocire dacă se întâmpla să mint, dar nu se întâmpla”.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera a avut și o soră, care a încetat din viață la doar 44 de ani: „Sora lui Gigi, care a murit, a fost în clasă cu mine, noi am fost botezați în aceeași apă cu Dorina, sora lui Gigi, și am fost crescuți împreună ca frații. Ea a murit pentru că s-a sacrificat să îngroape copii rămași fără ajutor, care nu mai puteau să fie înmormântați și ea a răcit acolo în cimitir, îngropând copii… a făcut pneumonie și a murit după Revoluție”, a dezvăluit vărul Giovanni.


  • 1,50 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X solist sau marchează ambele echipe” la meciul FCSB – Farul

ADVERTISEMENT
Tags:
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”