Sport

Gigi Becali, încă un atac la Răzvan Burleanu: ”Ești musculiță, gânganie, țânțar”

Gigi Becali a pornit un nou ”război” cu Răzvan Burleanu și a lansat un atac virulent la adresa președintelui Federației Române de Fotbal.
04.07.2023 | 17:29
Gigi Becali inca un atac la Razvan Burleanu Esti musculita ganganie tantar
Gigi Becali a pornit un nou ”război” cu Răzvan Burleanu și a lansat un atac virulent la adresa președintelui Federației Române de Fotbal. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Totul a început în momentul în care finanțatorul FCSB a văzut că inițiativa sa de a elimina regula U21 nu a avut succes și a anunțat în exclusivitate pentru FANATIKnu va respecta această normă.

Răzvan Burleanu, atacat virulent de Gigi Becali

Replica lui Răzvan Burleanu nu s-a lăsat prea mult așteptată și l-a numit pe Gigi Becali infractor, însă patronul vicecampioanei României nu a rămas dator și a avut un nou atac violent la adresa șefului de la Casa Fotbalului.

ADVERTISEMENT

”N-ai văzut cum a zis? ‘Face parte dintr-un sistem’. Bă, eu nu fac parte dintr-un sistem. Eu fac parte dintr-o asociație federativă și sunt un membru asociat al Federației, nu sunt într-un sistem, mă, că nu sunt la sistemul de securitate, SRI, doi și un sfert și CNA.

Să îmi iau jucăriile… Păi, în primul rând, nu are simțul realității ca să își dea seama despre cine vorbește. Când vorbești despre un om care a adus 200 de milioane de euro în țara românească din calificări și din vânzări de jucători tu care până acum șase ani nu aveai 15 euro în cont și aveai un Opel din ăla ‘tranca-tranca’…

ADVERTISEMENT

Păi, ‘tranca-tranca’ avea! Acum, băgați-mă pe Tik Tok (n.r. – râde). El avea un Opel ‘tranca-tranca’ și a venit la Federație acum ‘trichi-trichi’, dar stai să vezi că acum are și vreun milion. Stai că poate să vină și Curtea de Conturi, să vedem…

Și atunci cum să vorbești? E ridicol. Ăla dă trei milioane pe jucători și tu ai Opel ‘tranca-tranca’. Cum să vorbești? Ai ceva la cap? Dacă tu ai un Opel ‘tranca-tranca’, cum să vorbești în fața lui Becali că tu ești musculiță, gânganie, țânțar”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Becali l-a numit pe Burleanu ”copil obraznic”

Într-o declarație în exclusivitate pentru FANATIK după ce nu a reușit să elimine regula U21, Gigi Becali a dezvăluit faptul că securitatea l-a pus pe Răzvan Burleanu în fruntea fotbalului românesc.

”Securitatea care l-a pus pe el președinte pe mine m-a băgat la pușcărie. El este un fel de angajat, slujitor al nostru. El trebuie să pună în practică ceea ce noi vrem și hotărâm și credem că este bine pentru fotbal. Nu ce crede el. Nu poate să-i pună pe ăia de la fotbalul feminin să voteze că nu e în regulă.

ADVERTISEMENT

El este un copil obraznic care nu o să mai dureze mult. Ce să-l schimb eu? Îl schimbă viața! Viața te schimbă. Să mai rămână, pe mine nu mă deranjează. Viața îl va schimba. Dacă mai rămâne (n.r. – președinte FRF) eu n-am nicio treabă”, a afirmat Becali, pentru FANATIK.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,37 este cota pentru „șansă dublă: 12” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT