Sport

Elias Charalambous i-a cucerit pe fanii FCSB: “Exact ca Olăroiu şi Reghecampf!” Care este marea problemă a cipriotului: “Poţi să fii şi Mourinho”

Chiar dacă nu a câştigat titlul cu FCSB, Elias Charalambous i-a cucerit pe fanii "roş-albaştrilor" şi a fost comparat cu Laurenţiu Reghecampf şi Cosmin Olăroiu.
15.06.2023 | 17:07
Elias Charalambous ia cucerit pe fanii FCSB Exact ca Olaroiu si Reghecampf Care este marea problema a cipriotului Poti sa fii si Mourinho
Elias Charalambous, lăudat de fanii FCSB-ului
ADVERTISEMENT

FCSB a terminat un nou sezon pe locul 2, după ce a pierdut titlul de campioană a României în faţa Farului. Cu toate acestea, Elias Charalambous i-a convins pe fanii echipei, iar Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a avut cuvinte de laudă la adresa antrenorului cipriot.

Fanii FCSB-ului, cuceriţi de Elias Charlambous: “El cu Pintilii fac o echipă bună”

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a vorbit la podcastul “Tare de tot” despre Elias Charalambous şi l-a comparat pe actualul antrenor al FCSB cu Laurenţiu Reghecampf şi Cosmin Olăroiu, tehnicieni care au scris istorie pentru “roş-albaştri”.

ADVERTISEMENT

“Eu nu l-am cunoscut personal până să ajungă la FCSB. El cu Pintilii fac o echipă bună, dar noi nu trebuie să ajungem în situația în care antrenorul să nu fie lăsat (n.r. să lucreze). 

Din ce am văzut eu, îți spun sincer, e exact ca Olăroiu și Reghecampf, stilul acela când rămâneau jucătorii câte 20 de minute pentru exerciții, executarea loviturilor libere. Asta vedeam și atunci”, a spus Gheorghe Mustaţă.

ADVERTISEMENT

Implicarea lui Gigi Becali la echipă, problemă pentru Elias Charalambous

Liderul fanilor FCSB a vorbit şi despre implicarea lui Gigi Becali la echipă, ceea ce îi aduce probleme lui Elias Charalambous. Gheorghe Mustaţă susţine că imixtiunea patronului îl poate afecta pe antrenor, indiferent de numele acestuia.

“Poți să fii și Mourinho, dacă primești telefon și ți-au fost făcute două schimbări pe care nu voiai să le faci… Ce faci atunci?”, a mai declarat Gheorghe Mustaţă.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous şi-a prelungit contractul cu FCSB

După finalul sezonului din SuperLiga, Gigi Becali a anunţat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI i-a prelungit contractul lui Elias Charalambous, însă antrenorul va avea salariul mai mic cu 50%.

“Am semnat cu Charalambous astăzi prelungire. Pe încă un an. (n.r. salariul) L-am făcut la jumate. Am zis că micșorez totul. Academie fac. Unde erau cheltuieli nefondate le-am restrâns numai că aici e altceva”, anunţa Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a semnat cu FCSB la finalul lunii martie şi a condus echipa doar în play-off-ul din SuperLiga. Antrenorul de 42 de ani a strâns cinci victorii, o remiză şi trei înfrângeri în cele nouă meciuri pe banca “roş-albaştrilor”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru ”câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT