Sport

Mihai Pintilii confirmă dezvăluirile de la Fanatik SuperLiga despre problemele FCSB: “Edjouma întârzie cel mai mult la antrenamente!”. Video

Mihai Pintilii a confirmat dezvăluirile de la FANATIK SUPERLIGA. Malcom Edjouma este jucătorul de la FCSB care întârzie cel mai mult la antrenamente.
06.05.2023 | 16:22
Mihai Pintilii confirma dezvaluirile de la Fanatik SuperLiga despre problemele FCSB Edjouma intarzie cel mai mult la antrenamente Video
Mihai Pintilii a confirmat dezvăluirile de la FANATIK SUPERLIGA despre Malcom Edjouma. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii a confirmat dezvăluirile făcute la FANATIK SUPERLIGA în legătură cu probleme de la FCSB. Cel care se ocupă de antrenamentele jucătorilor roș-albaștri a precizat că Malcom Edjouma este cel mai „puturos” fotbalist din lotul vicecampioanei.

Mihai Pintilii a confirmat dezvăluirile de la FANATIK SUPERLIGA: „Edjouma întârzie cel mai mult la antrenamente”

Malcom Edjouma nu a fost în lotul celor de la FCSB pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 2-1 în etapa cu numărul 6 din play-off-ul SuperLigii. Mijlocașul francez a părăsit terenul la pauza meciului Rapid – FCSB, scor 1-0 în Giulești, din cauza unei accidentări musculare.

ADVERTISEMENT

După eșecul cu Rapid, jurnalistul Cristi Coste a venit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cu detalii din interior. „Nu doar Omrani provoacă probleme în vestiar. Și Edjouma e în situația asta. Cei din staff au pus totul pe seama Ramadanului, însă el a întârziat de mai multe ori la antrenamente în această perioadă.

Venea uneori în minutul 10-15, dar ceea ce deranjează este că întreabă mereu dacă i-a venit o ofertă și când pleacă”, dezvăluia Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile au fost confirmate de răspunsul fulger al lui Mihai Pintilii la întrebarea „cine întârzie cel mai mult antrenamente?”. Primul gând al lui Mihai Pintilii a fugit către Malcom Edjouma, căruia Gigi Becali i-a stabilit un preț de minim două milioane de euro.

„Cine mănâncă pământul la antrenamente?”. Ce a răspuns Mihai Pintilii

Recunoscut pentru capacitatea de efort, Darius Olaru este fotbalistul care mănâncă pământul la antrenamente. Mijlocașul roș-albaștrilor a fost titular în 14 meciuri în acest an la FCSB, lipsind într-o singură partidă, cu Universitatea Craiova, când a fost suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT

Totodată, Mihai Pintilii l-a numit pe Adrian Șut atunci când a fost întrebat „cine se oftică cel mai tare?”. Fostul căpitan al roș-albaștrilor l-a lăudat pe Risto Radunovic despre care a spus că este cel mai conștiincios de la FCSB. În schimb, Valentin Crețu, care a ieșit din echipa de start a FCSB-ului, este cel mai pasionat de jocurile pe calculator.

Mihai Pintilii a făcut dezvăluiri de senzație din vestiarul FCSB-ului, precizând că Răzvan Oaidă este cel mai pretențios la masă. Cu buna dispoziție din vestiar este responsabil Alexandru Pantea. „Cine spune cele mai bune glume? – Pantea”, a fost întrebarea și răspunsul lui Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

„Cine cântă cel mai bine de la FCSB?”: „Aici am vreo doi, trei”

Mihai Pintilii a stat pe gânduri când a fost întrebat „cine cântă cel mai bine de la FCSB?”. În cele din urmă, cel care se ocupă de antrenamentele roș-albaștrilor a rostit numele lui Omrani, Radaslavescu și Miculescu. Fostul atacant de la CFR Cluj este alături de Edjouma, unul dintre fotbaliștii care au creat tensiune în ultima vreme în vestiarul roș-albaștrilor.

„Sunt ceva tensiuni în lot. Omrani n-a intrat deloc bine în locul lui Compagno (n.r. meciul cu Rapid) și în mod normal nu trebuia să intre. A cam driblat antrenamentele. Sunt zile în care nu a mai ajuns la antrenamente! Nu mai intra pe teren, acuzând accidentări!

Aproape sigur nu va mai continua cu FCSB. Deja e privit cu ochi strâmbi de unii colegi”, a dezvăluit jurnalistul Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Cele mai multe superstiții de la FCSB le are Joonas Tamm, conform spuselor lui Mihai Pintilii, care l-a numit pe Marius Popa, antrenorul cu portarii, când a fost întrebat „cui îi e frică să zboare cu avionul?”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT