Sport

Gigi Becali, ironii pentru Andrea Mandorlini, noul antrenor de la CFR Cluj: „E posibil să ia o mandolină să cânte mai bine”

Gigi Becali a lansat o serie de ironii către CFR Cluj după ce l-a ales pe Andrea Mandorlini noul antrenor, după plecarea lui Dan Petrescu.
13.06.2023 | 16:55
Gigi Becali ironii pentru Andrea Mandorlini noul antrenor de la CFR Cluj E posibil sa ia o mandolina sa cante mai bine
Gigi Becali l-a ironizat pe Andrea Mandorlini, noul antrenor de la CFR Cluj. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Andrea Mandorlini este noul antrenor al celor de la CFR Cluj, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Neluțu Varga a declarat că antrenorul italian este așteptat în cursul zilei de miercuri în Gruia. Gigi Becali nu a ratat ocazia și i-a ironizat pe adversari.

Gigi Becali, ironii pentru Andrea Mandorlini, noul antrenor de la CFR Cluj: „E posibil să ia o mandolină să cânte mai bine”

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj și a semnat cu Joenbuk Hyundai, în Coreea de Sud, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Cristiano Bergodi a fost pe lista lui Neluțu Varga pentru a-l înlocui pe „Bursuc”, însă în cele din urmă Andrea Mandorlini va reveni pe banca ardelenilor.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu a ratat ocazia să lanseze ironii în urma schimbării de pe banca lui CFR Cluj. Patronul de la FCSB a glumit făcând aluzie la numele antrenorului italian. Totuși, finanțatorul vicecampioanei României consideră că lucrurile se vor schimba, odată cu venirea lui Andrea Mandorlini în Gruia.

„Eu cred că nu o să mai fie aşa cum a fost până acum. E posibil Mandorlini ăsta să ia o mandolină (n.r. instrument muzical) să cânte mai bine cine ştie ce melodii să inventeze”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Andrea Mandorlini a reușit eventul în primul mandat la CFR Cluj

Andrea Mandorlini nu este străin de Cluj-Napoca. Antrenorul italian, care a retrogradat cu Mantova în Serie D, a pregătit-o pe CFR Cluj în perioada noiembrie 2009 – septembrie 2010, reușind să își treacă în cont eventul alături de „vișinii”: campionat, cupă și Supercupă.

Plecat în Coreea de Sud, la Joenbuk Hyundai, cu care și-a propus să câștige campionatul și Liga Campionilor, Dan Petrescu nu are încredere în Andrea Mandorlini. „Bursucul” a precizat că este dificil ca un alt antrenor să realizeze performanțele sale pe banca ardelenilor.

ADVERTISEMENT

„E adevărat, asta e realitatea. Aveam nevoie de o provocare nouă. Nu poţi să iei campionatul în fiecare an, nu există echipe care fac asta. Au fost multe probleme, meciuri, greşeli de arbitraj.

Cred că dacă erau arbitrajele corecte puteam să ne batem la titlu până în ultima etapă. Eu zic că n-a fost un sezon ratat, dar cum multe probleme. Nu cred am ce să-mi reproşez”, a spus Dan Petrescu la TV Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a pregătit-o în trei mandate pe CFR Cluj. Alături de gruparea din Gruia, tehnicianul și-a trecut în palmares cinci titluri de campion și o Supercupă a României. Pe banca ardelenilor, Dan Petrescu a adunat 223 de partide.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT