Fotbal intern

Gigi Becali, ironizat că nu l-a luat pe Ionuţ Radu: “L-a bătut Dumnezeu”

12.09.2018 | 12:07
Gigi Becali ironizat ca nu la luat pe Ionut Radu La batut Dumnezeu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, ironizat că nu l-a luat pe Ionuţ Radu, eroul de la echipa naţională de tineret. Atât FCSB, cât şi FC Dinamo Bucureşti l-au avut în curte pe goalkeeper, însă acesta a fost refuzat şi a ajuns în cele din urmă la Internazionale Milano.

Cristi Munteanu a vorbit despre şansa pe care a ratat-o Gigi Becali în privinţa lui Ionuţ Radu, în prezent la Genoa, care a pus serios umărul la ultimele două victorii de la naţionala de tineret, 2-1 cu Portugalia şi 2-0 cu Bosnia-Herţegovina.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, ironizat că nu l-a luat pe Ionuţ Radu

“Ca să fac o glumă, numai Gigi Becali nu pune preţ pe portari. Niţă i-a ţinut în Europa vreo trei ani şi uite că Dumnezeu l-a bătut unde se aştepta mai puţin. Nu poţi avea o echipă mare fără un portar mare. În momentul în care ai lăsat uşa deschisă, vine pisica. Luaţi exemplu echipele din Liga Campionilor şi vedeţi ce portari valoroşi au. Eu cred că e născut lider (n.r. Ionuţ Radu). Are personalitate, are forţă şi cuvintele acelea pătrund şi spun asta pentru că e foarte greu.

Rădoi i-a ţinut în priză. Eu am avut antrenori care ne certau după meci, ca să ne ţină în priză. Prima dată am trăit-o cu Florin Marin şi debutasem la Farul şi după am mai văzut la Olăroiu, când conduceam 2-0 şi a venit şi a sparta tabla cu pumnul, pentru că era un scor periculos. Rădoi aici a făcut o strategie bună şi a ţinut jucătorii în priză. Şi nu au fost jucători importanţi. Asta arată că Hagi produce pentru fotbalul românesc. Trăim din ceea ce produce Hagi”, a declarat Cristi Munteanu pentru Prosport.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali ironizat că nu l-a luat pe Ionuţ Popa. Meciul de fotbal dintre România U21 și Bosnia-Hertegovina U21 din preliminariile EURO 2019, disputat pe stadionul Central din Ovidiu, marți, 11 septembrie 2018.
Gigi Becali ironizat că nu l-a luat pe Ionuţ Radu. Meciul de fotbal dintre România U21 și Bosnia-Hertegovina U21 din preliminariile EURO 2019

Gigi Becali recunoşteacă are probleme în privinţa portarului la capătul unui meci în care greşeala lui Andrei Vlad îl elimina din Europa League. Se întâmpla la meciul retur cu Rapid Viena, pe când FCSB avea 2-0 şi era calificată în grupele competiţiei, iar portarul a gafat. Patronul îşi făcea mea culpa după acest meci în care Vlad a fost titular din cauza accidentării lui Cristian Bălgrădean: “L-am sunat pe Meme si i-am zis, ce dansează el în poartă, ce e circăraia aia. Măi copile, ai talent, nu mai dansa, mă, în poartă. Nu ne dădeau gol niciodată, putea să dea şi Gnohere când a scăpat acolo, era 3-0.

Aşa a vrut Dumnezeu, vina e a mea, eu l-am furat pe portar, prin portar m-a pedepsit. Niciodată nu-mi aduc aminte să fi vrut o calificare de genul ăsta şi să o fi ratat-o. Ca acum, niciodată, să ai 2-0 la pauză, nu mă mai aşteptam să luăm gol. Mi-a zis Meme că e distrus, ce să-i spun eu, că e cu capul în nori el.

ADVERTISEMENT

Are vreo vină Dică când bagă un portar mingea în poartă? Dică era calificat! Vina e a mea că trebuia să mai luăm un portar sau să-l ţinem pe Stăncioiu, el crede că e la dans, cu ăsta nu luăm campionatul. Dă-i încolo de bani, coeficientul este problema. Va fi foarte greu acum în grupe pentru că pierdem coeficient, ai văzut ce a păţit Craiova, cazi cu balauri. Nu mă interesează pe mine de alţii, mă interesează de mine”, spunea Gigi Becali.

Cristi Munteanu râde de Becali că l-a refuzat pe Ionuţ Radu, acum când echipa chiar are nevoie de un portar bun, iar acesta joacă la Genoa, iar la naţională face furori.

ADVERTISEMENT
Tags: