Sport

Gigi Becali îşi construieşte un nou Palat! Unde se mută patronul FCSB. Exclusiv

Gigi Becali e pe cale să renunțe la Palat și își mută cartierul general în Pipera, unde a construit o biserică. Dezvăluirile lui Dragomir.
20.08.2023 | 11:31
Gigi Becali isi construieste un nou Palat Unde se muta patronul FCSB Exclusiv
Gigi Becali a avut o ofertă de peste 20 de milioane de euro pentru celebrul palat din centrul Capitalei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali își dorește să se retragă treptat din viața publică și apare din ce în ce mai rar la palatul din Aleea Alexandru. Dumitru Dragomir a dezvăluit la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ” planul patronului FCSB.

Gigi Becali își mai face un palat: „Și-a făcut și birourile”

Gigi Becali a fost dat de gol de Dumitru Dragomir, care a anunțat noul plan al omului de afaceri: „Biserica e la 300 de metri de mine! Și-a făcut el și birourile lui. Nu și le-a terminat încă”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a primit deja o ofertă importantă pentru celebra clădire istorică din apropierea Pieței Victorii și Mitică Dragomir anunță că Becali nu va mai sta acolo: „Structura e finalizată. Pentru asta își face palatul ăsta lângă biserică. Categoric se va muta de la Palat!”.

Ba, mai mult, Don Corleone e convins că următorul pas va fi înstrăinarea imobilului sau cedarea lui: „Palatul îl vinde, mă! Poate să-l vândă oricând! Are valoare comercială formidabilă. Când are nevoie de bani îl vinde!”, a mai spus Dragomir, la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

ADVERTISEMENT

Ambasada Qatarului, ofertă pentru patronul FCSB: „Prețul e 25 de milioane”

Omul de afaceri a vorbit despre vânzarea Palatului: „Este adevărat că am primit o ofertă pentru Palat. Oferta a venit de la Ambasada Qatar. Eu le-am zis că nu este de vânzare, dar dacă oferă 25 de milioane de euro, îl dau!

A venit și o agenție cu un om de afaceri, dar le-am zis că nu vând, că nu dă omul ăla atâția bani. Nu vreau să-i zic numele, pentru că nu am vorbit cu omul, de ce să mint? 

ADVERTISEMENT

Dar pe mine nu mă interesează să-l vând. Eu nu-l vând, dar ei au venit și au zis că vor să-l cumpere. Le-am zis că nu-l dau, iar ei au tot insistat. Atunci le-am zis: «Bine. Dacă îl vreți, ăsta-i prețul: 25 de milioane». Mi-au zis că-mi dau 20. Le-am zis că nu-l dau pe 20”.

Gigi Becali și-a făcut și loc de veci: „E mausoleu!”

Dumitru Dragomir a dezvăluit că în aceeași locație Gigi Becali și amenajează și cavoul: „Își face și mausoleu acolo și tot. Birourile vor fi sus și jos își face mausoleu, o să vezi.

ADVERTISEMENT

Să îi ceri permisiunea să vii să vezi câți bani a putut să bage. El poate să își facă orice pe pământul lui, cu banii lui. Chiar și mausoleu”, a mai surprins „Oracolul de la Bălcești”.

„MAX PROFEȚIILE LU MITICĂ” e LIVE doar pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare luni, de la ora 13:00. Fanii celei mai urmărite emisiuni din mediul online o pot vedea în premieră miercuri, pe canalele noastre de YouTube și Facebook.

Gigi Becali și-a făcut un nou palat! Dezvăluirile lui Dumitru Dragomir

ADVERTISEMENT