Sport

Unde își face Gigi Becali loc de veci! Dezvăluirea lui Dumitru Dragomir

Gigi Becali a luat o decizie uluitoare. Dumitru Dragomir a dezvăluit că patronul de la FCSB vrea să își facă mausoleu în noua locație care îi va servi drept locuință.
14.08.2023 | 19:00
Unde isi face Gigi Becali loc de veci Dezvaluirea lui Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir a făcut o dezvăluie uluitoare despre Gigi Becali. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a luat o decizie uluitoare. În ultimii ani, patronul de la FCSB a investit masiv într-o locație de vis care îi va servi drept casă, birou, dar și loc de rugăciune. Mitică Dragomir a dezvăluit la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ faptul că Becali vrea să își ridice mausoleu.

Decizie uluitoare luată de Gigi Becali: „Își face mausoleu!”

Dumitru Dragomir a revenit în forță la o nouă ediție a emisiunii MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ. Bun prieten cu Gigi Becali, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că patronul de la FCSB vrea să își facă mausoleu la noul palat, unde se va muta cu totul.

ADVERTISEMENT

„Își face și mausoleu acolo și tot. Birourile vor fi sus și jos își face mausoleu, o să vezi. Să îi ceri permisiunea să vii să vezi câți bani a putut să bage. El poate să își facă orice pe pământul lui, cu banii lui. Chiar și mausoleu”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

În urmă cu 15 ani, Gigi Becali a decis să ridice o biserică la aproximativ 2 kilometri de casa lui din Pipera, după ce FCSB s-a calificat în grupele Champions League.

ADVERTISEMENT

Odată ce lucrarea va fi finalizată, patronul de la FCSB are de gând să se mute lângă această biserică. Întregul proiect l-a costat pe Becali nu mai puțin de 10 milioane de euro.

Horia Ivanovici, dezvăluire surprinzătoare: „Ăsta e cel mai tare cimitir din lume”

Plecând de la construcția pe care Gigi Becali vrea să o ridice, Horia Ivanovici a dezvăluit numele celui mai tare cimitir din lume. Este vorba despre Cimitirul Cristofor Columb, din Havana, Cuba, situat în cartierul Vedado. Complexul funerar urban datează de peste 130 de ani.

ADVERTISEMENT

„În lumea asta știi care e cel mai tare cimitir din lume, unde mausoleele și criptele zici că ești în cel mai tare oraș vintage pe care l-ai văzut vreodată, de un lux orbitor. Zici că ești în timpul NewYork-ului sau Londrei din anii 1850-1900.

Cel mai tare cimitir din lume, o să râdeți, este obiectiv turistic, se duc milioane de oameni pe an, este Cimitirul din Havana, în Cuba. N-ai văzut în viața vieților tale. Nu că mausolee, operă de artă, vilă!

ADVERTISEMENT

La cubanezi cu cât ai fost mai respectat, locul de veci trebuie să fie mai luxos. Cu coloane Victoriene. Milioane de oameni vizitează. Turiștii se bat să vadă Cimitirul din Havana. Niște cripte, niște clădiri arhitecturale…”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune tip pod-cast, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, LIVE doar pe site-ul FANATIK.RO. Premiera are loc miercuri, pe Facebook și Youtube FANATIK.

Gigi Becali își face mausoleu

ADVERTISEMENT