Sport

Gigi Becali l-a refuzat, în direct, pe fundașul cu care CFR Cluj este pe cale să semneze: „Nu mă interesează!”

Impresarul Florin Manea i l-a propus, în direct, lui Gigi Becali pe Wilfried Kanon, fundaș aflat în negocieri cu CFR Cluj, însă patronul FCSB-ului a oferit un răspuns categoric.
18.10.2021 | 11:27
Gigi Becali la refuzat in direct pe fundasul cu care CFR Cluj este pe cale sa semneze Nu ma intereseaza
ADVERTISEMENT

Wilfried Kanon (28 de ani) a fost legitimat, ultima dată, la clubul egiptean Pyramids FC, echipă de care s-a despărțit în această vară.

Jucătorul ivorian a mai evoluat, în fotbalul românesc, pentru Gloria Bistrița (2012-2013) și Corona Brașov (iulie – septembrie 2013). Acesta a bifat și 50 de selecții în naționala Coastei de Fildeș.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a refuzat, în direct, pe fundașul cu care CFR Cluj este pe cale să semneze

Impresarul Florin Manea i l-a propus lui Gigi Becali, în direct, pe fundașul Wilfried Kanon, care este pe cale să semneze cu CFR Cluj.

„Nu îl știți pe Kanon, care a fost la Gloria Bistrița și care are 53 de meciuri la națională? S-a reîntors acum și vrea să prindă din nou lotul Coastei de Fildeș. L-am adus în România. 

ADVERTISEMENT

Nu a semnat încă cu cei de la CFR. Dacă vă interesează, vă sun. Știți cum o să fie cu Kanon? O să mă sunați peste 3-4 luni ca și cu Ongenda”, a spus Florin Manea, la Realitatea Sportivă.

Însă, răspunsul lui Gigi Becali a fost unul tranșant. Acesta susține că nu mai transferă jucători străini la FCSB. În plus, nu mai este interesat nici de Hervin Ongenda, extrema moldovenilor de la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

„Eu nu mai iau jucători străini. L-am adus pe Radunovic care era cel mai bun fundaș stânga din România și de când a venit la mine nu a mai fost așa.

Nu mă mai interesează acum nici de Ongenda. Mi-a plăcut atunci pentru că îl voia Edi foarte tare. Acum nu îl mai dorim”, a fost răspunsul lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Wilfried Kanon, cât pe ce să ajungă la Dinamo, după o gafă a Transfermarkt

În 2017, transfermarkt.de, site specializat în cotele jucătorilor, a făcut o gafă. Mai exact, Wilfried Kanon a fost trecut pe lista viitorilor jucători de la Dinamo, deși clubul roș-alb nu avusese nicio discuție cu fotbalistul ivorian.

La acel moment, conducătorii din „Ștefan cel Mare” au precizat, pentru GSP, că nu știu nimic despre venirea lui Wilfried Kanon la Dinamo. Însă, după ce i-au analizat CV-ul, au decis să intre în contact cu fotbalistul din Coasta de Fildeș. Într-un final, transferul la Dinamo nu s-a realizat.

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Wilfried Kanon, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT