Sport

Gigi Becali l-a scos pe Andrei Vlad din lotul FCSB-ului de „frica” suporterilor: „L-am protejat de galerie!”

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a vorbit despre motivul pentru care portarul Andrei Vlad nu s-a aflat în lotul echipei, pentru partidele cu FC Voluntari și Farul Constanța.
21.03.2022 | 14:11
Gigi Becali la scos pe Andrei Vlad din lotul FCSBului de frica suporterilor Lam protejat de galerie
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a revenit în lotul FCSB-ului la partida cu FC Argeș, câștigată de roș-albaștri cu 3-2. Tânărul portar fusese „exilat” din lot, după gafa impardonabilă făcută în meciul FC Argeș – FCSB, 1-0, din returul sezonului regulat.

Gigi Becali l-a scos din lotul FCSB-ului, pe Andrei Vlad, de „frica” suporterilor

Gigi Becali susține că nu este supărat pe Andrei Vlad, deși a făcut mai multe gafe în ultima perioadă. Omul de afaceri spune că a decis să-l excludă, pe tânărul portar, din lotul FCSB-ului, pentru a nu fi înjurat de suporterii roș-albaștri.

ADVERTISEMENT

„Am văzut comentarii. Pe Andrei Vlad l-am protejat de galerie, de aia nu l-am luat în lot. Nu l-am pedepsit pe săracul băiat cu nimic. 

Am zis mai bine să nu-l luăm în lot, pentru el, să-l protejăm. Eu nu sunt supărat pe omul care greșește, dar trebuie să-i spui că greșește! Sunt supărat când face o chestiune voită! 

ADVERTISEMENT

Când va intra în poartă, o să-i fie mintea la poartă. Am vorbit cu el, i-am spus de Arlauskis, că e disperat. Și când e mingea la poarta adversă e disperat! Când vrei să faci actorie în poartă, iei goluri”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Gheorghe Mustață l-a avertizat pe Andrei Vlad

Într-un interviu recent pentru FANATIK, Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a anunțat că Andrei Vlad ar putea avea probleme cu suporterii, dacă va mai fi titular în poarta echipei roș-albastre.

ADVERTISEMENT

„Am discutat cu el. Am îngropat securea, dar uite că a dezgropat-o el iar, prin ceea ce a făcut acolo. Oamenii nu mai vor să-l vadă în poartă.

Dacă-l mai văd în poartă… eu nu l-aș sfătui, pentru că îl vom înjura tot meciul și e păcat. E un copil care a greșit iar.

ADVERTISEMENT

Trebuie să se concentreze, ca pe viitor să știe ce are de făcut. Dar oamenii îl vor contesta foarte dur”, a spus Gheorghe Mustață, pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,88 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT